2018. július 1., vasárnap

Lázár kilépne! Beszél össze-vissza

2 évvel ezelőtt
Előzmény: Lázár János a 20160630.-i "kormányinfón" kérdésre válaszolva: "-Én az Európai Unióból való kilépésre szavaznék!"
Lázár János miniszterként például az Európai Uniós pénzek felhasználásáért is felelős, és e pénzek delegálásában igen aktív szerepet vállal. Ezeknek a támogatásoknak az lenne a szerepük, hogy Magyarország Európai Uniós felzárkóztatását segítsék, egy hatékonyabban, gazdaságosabban, eredményesebben működő országot hozzanak létre általuk Ezek felhasználást félszívvel, kifelé kacsingatva csinálni nem lehet. Nem véletlen az a hihetetlen zűrzavar, ami az EU-s pénzek magyarországi felhasználása körül tapasztalható.
Lovas Zoltán 2 új fényképet töltött fel.
Csintalan Sándor ·MNO.hu
szív küldi szívnek - ha nem sírnék, röhögnék...
2016 0630, 21:00"
"Ahogy szoktak. A zavarosban halásznak. Magyarország Kormánya felirat előtt hivatalos sajtótájékoztatót tartó miniszter magánvéleménye? És az, hogy? Különben meg blöfföl. Amíg van lenyúlható lóvé addig eszükben sincs. A sértődött elszegényedő " kisembert" hergelik. Félnek a hatalom elvesztésétől. Nincs más eszközük mint a gyűlölet az uszítás a blöff. Miért? Mert semmi nem elég. Semmi. Majd itt hagyják a hazát romokban, kifosztva, árván, egyedül. Szövetségesek barátok nélkül. Az EU t nem Brüsszel veri szét. Tévedés. Az önző, mohó, harácsoló, fantáziátlan , felelőtlen a választóikat kifosztó azoktól rettegő "nemzetállami" "elitek". A nemzet és az EU nem antagonizmus, hanem esély és lehetőség Európa nemzeteinek. János! Ki obstruálja szét az EU t ? Nem Viktor? Nem te? Nekem,lehet magánvéleményem. Nekem csak az van. Te a Magyarország Kormányának minisztereként ne szórakozz a gyerekeink, unokáink jövőjével... Bazd meg!!!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése