2019. március 31., vasárnap

Szeretnek túlórázni?!


Ilyen cinikus, rosszindulatú kijelentést! Egy olyan figurától, aki még soha életében egyetlen percet sem dolgozott. Amit ő az általa is végzett politizálás fedőnevet viselő izéként végez, nos az nem az. Egyáltalán az emberek nagy többsége nem túláradó jókedvében dolgozik, hanem mert ez szükséges a megélhetésükhöz.
A főszolgák csökkentik a közszolgák alapszabadságát, 9 órára nyújtják a munkaidejüket, mindezt az emberek megkérdezése nélkül, a "Magyarország jobban teljesít" mámorában, üdvözült vigyorral az arcukon, és akkor egy paprikajancsijuk nekiáll ezen élcelődni. Maradt volna csendben! Lapított volna szégyenükben!
Van még valaki, aki a Fideszre fog szavazni? Vagy a folytonos riogatások és gyűlöletkampányok dermedt kábulatában mindent megengedhetnek maguknak?
A képet nem tudom, honnan ásták elő, szédelgően feldicsérő a valósághoz képest. Tegnap láttam egy híradóban torzonborz előemberként (elnézést az előembertől!). Igazán szólhatnának neki, közszereplőként, de egyáltalán Európában élő emberként nem ártana a rendszeres mosakodás, hajmosás, hajvágás, fésülködés, borotválkozás! Ez a figura beszél másokról, ítél meg bárkit is?! De ilyen külsővel jár be televíziós stúdiókba, nem fürdeti meg senki, és ömlik belőle az üresség, a sok-sok sületlenség.
24.HU|SZERZŐ: 24.HU
Politikai okokat lát a szakszervezetek munkabeszüntetési tervei mögött.
Hozzászólások
  • Echter István Na, ez egy mostani kép! Vigyázat, önmagában alkalmas a nyugalom megzavarására, hát még, ha megszólal!
    http://veszpresszo.hu/deutsch-tamas-szerint-az-emberek...
    Deutsch Tamás szerint az emberek örömmel dolgoznak heti 40 óránál többet | Veszpresszó
    VESZPRESSZO.HU
    Deutsch Tamás szerint az emberek örömmel dolgoznak heti 40 óránál többet…
    Deutsch Tamás szerint az emberek örömmel dolgoznak heti 40 óránál többet | Veszpresszó
    2
  • Minden negyedik magyar nyugdíjas hónapról-hónapra él - Városi Kurír
    VAROSIKURIR.HU
    Minden negyedik magyar nyugdíjas hónapról-hónapra él - Városi Kurír
    Minden negyedik magyar nyugdíjas hónapról-hónapra él - Városi Kurír
    1
  • Echter István Raskó György - "Az utóbbi időkben Orbán és mamelukjai rendre felhozzák vádként Brüsszel ellen, hogy az ottani bürokratákat senki sem választotta meg, döntéseik, rendeleteik mögött nincs ott a nép, tehát nem legitimek. Miközben minket kétharmaddal választottak meg, azaz überlegitimek vagyunk és ezért azt csinálunk, amit akarunk. Igen ezt teszik: kényükre-kedvükre hoznak döntéseket, nem tartják be a törvényeket, ha meg nagyon kilóg a lóláb, akkor egyéni módosító javaslatokkal átírják a szabályokat. Azaz: maximálisan visszaélnek a választóktól kapott felhatalmazással.

    A Brüsszeli Bizottság és az igazgatóságok tagjait ugyan tényleg nem választják meg, de e bürokraták betartják az EU írt törvényeit és rendeleteit, ha nem tennék, annak ott súlyos következményei lennének. S mivel ez a fő feladatuk, az uniós törvények betartását megkövetelik a tagállamok kormányaitól is. Nem többet, nem kevesebbet, csak azokat az előírásokat, törvényeket, amiket az EU parlamentje elfogad. Az EP tagjait pedig ha listán is, de választja a nép, azaz szamárság nem legitimnek nevezni őket. A BB bürokratáit úgy kell tekinteni, mint bármely más tagállami kormányzati bürokratát. Feladatuk a parlament által szentesített népakarat végrehajtása, ezen túlmenően a szükséges törvény-módosítások, reformok előkészítése, Tudomásom szerint éppen ezt teszik. Szolgálnak és nem visszaélnek hatalmukkal, mint egyes legitimen megválasztott tagállami kormánypolitikusok.
    Arról meg külön vitát lehetne nyitni, mennyire legitim egy olyan kormány/párt/vezető, amely a választópolgár megtévesztésével szerez hatalmat. Magyarországon a mai kormánypárt esetében könnyen bizonyítható, hogy hatalmát hazugság- és álhírgyártás, megtévesztés révén betonozta be, legutóbb 2018-ban. Jogilag lehet, hogy legitim, erkölcsi szempontból meg biztos, hogy illegitim az ilyen módon történő hatalomszerzés."
    2
  • Dengel Zoltánné Gabi Én neki és cinkostársainak azt kívánom, hogy kegalább egy hétig reggel 7-től este 8-ig ügyfelezzenek, olyanokkal, mint őnmaguk. És finom voltam, mert bizony a tv előtt ülve, hallva ezt az undormányt nem. Hányinger.
    2


xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése