2019. március 31., vasárnap

Újabb feltáró jellegű, beismerő önvallomás!


Újabb feltáró jellegű, beismerő önvallomás!
Mindenkit a baloldal hasznos idiótájának tart, aki hasadást akar előidézni az Európai Néppártban. Ez természetesen elsősorban őrá és zülött alakulatára vonatkozik.
Miből gondolja, hogy az európai pártok az ő szélkakasi forgolódását fogják csettintésére követni?
Érdekes, hogy a cikk szerint politizálásról beszél, miközben fogalma sincs mi az. Az az izé, amit ő politizálás címen művel, nos, az nem az.
Nem szereti a bosszút, mondja, néhány évvel ezelőtt meg azt: - "Én azt tanultam meg a politikában, ha lehetőséged adódik, akkor az ellenségedet meg kell semmisíteni!" - Ellenségedet és nem ellenfeledet, mondta, és ennyit tanult meg semmi mást!
Egyébként, imádja a rossz emberi minőségű, zsarolható embereket, meg kell nézni mára kikkel, milyen figurákkal veszi magát körül. Persze, az is lehet vonzza őket. Végülis mindegy.
Újra elmondom: Hihetetlen bátorság kell nekitámadni valakinek, aki kijelentette, nem indul az EP választásokon, és nem is kíván a jövőben EU-s tisztséget betölteni. A jellemességét, emberi minőségét mutatja, hogy mindezt Magyarországon, kormányzati pénzből tette.
Most cserélni akar a plakáton, az EU ellenes gyűlöletkampány marad, milyen átlátszó, és mennyire szánalmas mindez.
Meddig kell még lelkünket, mindennapjainkat az ő zavaros, lélek- és tudatromboló hablatyolásával teleszemetelni? Mikor szabadulhatunk már meg tőle? Amilyen dúlást végzett, utána sem lesz könnyű.
Hozzászólások


xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése