2017. december 7., csütörtök

Kiskorúak országa

A Fidesz egyre szégyentelenebbül tekinti kiskorúnak, éretlennek, saját dolgaiban döntésre képtelennek a teljes magyar lakosságot. Tanmeseként megismétlem pár nappal ezelőtti bejegyzésem. Mi lesz 2037-ben - a titkosítás lejártakor -? Ha addig nem is, akkor minden pártelfogult naivista számára kiderül: "Soros-terv" nem létezik! Így a "Soros-jelentés" nem létező "dokumentumról", és egy összeesküvés elmélet, egy kormányzati boszorkányüldözés keretében hírbe hozott szervezetekről szól.

"Valamelyik a világtól elzárt törzsi népcsoportnál hittek abban, hogy minden a közelben lévő hegyen lakó szellemek akarata szerint történik, a teendőket a törzs férfitagjai közvetítették a közösség számára. Lényeges, a hegyre senkinek nem volt szabad a férfiakon kívül felmenni.
Amikor a fiatal fiúk felnőttek, az ő férfivá avatási szertartásuk abból állt, hogy a törzs férfitagjai felvitték őket a hegyre, és megmutatták nekik, nincs ott semmiféle szellem, se egy, se kettő, se több. Az egészet csak az asszonyok és a gyerekek ijesztgetésére és kedvük szerinti kordában tartására találták ki."

Akkor Lázár János nem szégyellt bohócot csinálni magából, ezért így fejeződött be:

"És még ennek a Lázár nevű figurának a szellemi képességeit méltatják néhányan! Gondolom, annyira titkos a hivatkozott "Soros-terv", hogy elsősorban az érintett Soros György nem tud róla, mások lassan már kezdenek sejteni valamit."


2037-ig titkosították a Soros-jelentés részleteit / A nemzetbiztonság bizottság a „Soros-szervezetek" nemzetbiztonsági kockázatáról tájékozódott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése