2018. február 16., péntek

Bekapcs.-kikapcs. központilag, távvezérléssel

Bekapcs.-kikapcs. központilag, távvezérléssel
Évek óta tart az elképedésem, hogy lehetséges az, valaki csak azért mert a Fideszhez tartozik elveszti az önálló véleményalkotásra való képességét, és reggelente felébredve izgatottan várja a központi irányelveket, miről mit gondoljon és mondjon. Persze lehet a Fidesz egy nagy vákuum, amely beszippantja az ilyen embereket és atyai módon gondoskodik az ő "szellemi" táplálásukról.
Gulyás Gergely - szintén önálló véleményalkotásra és elvek melletti kiállásra képtelen valaki - most ennek újabb tanújelét adta, továbbította a Fidesz Véleményközpont levelét a párt illetékeseinek.
Az értesítést a Magyar Nemzet közölte, egy apró tévedéssel, ezek az emberek nem politikusok, ezek pusztán politikai szereplők. Legyünk igényesebbek a politikához!
A Mézga család a jövőbe, napjaink fidesz-világába látott:
"advev kikapcs, viszlát = Adóvevőt kikapcsolom, viszontlátásra."
"átkapcs besz ford gondolv = Átkapcsolok beszédfordításról gondolatolvasásra."
"átmen kikapcs for, vissz kész múl, közkor = Átmenetileg kikapcsolom a fordítást, visszakészítem a múltat, a középkort."
Gyöngyszemek a levélből:
„minden esetben az alábbi kommunikációhoz tartsátok magatokat”.
„az Elios-jelentés egy brüsszeli kampányjelentés, Brüsszel beavatkozása a magyar választási kampányba”.
„2014-ben is a választások előttre időzítették az ezzel kapcsolatos híreket, most ugyanezt teszik. Ezt az ügyet egyszer már kivizsgálták, most csak megismétlik a vádaskodásokat”.
„Orbán Viktort próbálják támadni vele, pedig az OLAF-jelentéssel érintett időszak nagy részében a Simicska Lajos vezette Közgép volt a tulajdonos.”
„Még egyszer megismétlem, a vizsgált időszak nagy részében a Simicska Lajos vezette Közgép volt az Elios többségi tulajdonosa.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése