2018. február 26., hétfő

Egy nemjelöltről

Fideszéknél káderhiány van. A magát jobboldalinak nevező párt megint Orbán Viktort . egy értékrend nélküli embert - nevezett meg miniszterelnök-jelöltjének. A magyar konzervatív oldal valami hihetetlen bajban van, ha immár néhány évtizede képtelen a megújulásra, nincs senki az égvilágon, aki - Orbánon kívül - a képviselőjük lehetne. Valakit, aki folyamatosan lopik és hazudik.
Magam is konzervatív lennék, a liberális érzelműek közül, de számomra ez a figura soha nem volt elfogadható.
Most - egy idő óta felvett szokása szerint - más európai országokat mocskoló választási propagandát kíván vinni, melynek hívószava a "bevándorlóország". Azaz - az ő magyarázata szerint - vannak a lelkiismeretlen népnyúzó, gyarmattartó országok, ahová a korábban meghódított területekről különféle népek és nemzetiségek költöztek be, így lettek - szánalmas "logikája" szerint - "bevándorlóországok. És vannak az etnikailag érintetlen országok, ahová se a tatárdúlás, se a törökvész után nem települt be senki, amelyet a Habsburg birodalom iparosítása, ezzel telepesek beköltöztetése el sem ért. De még István király intelme az idegenek megbecsüléséről is hatástalan volt. Ha valaki nem találta volna ki, ezek mi lennénk.
A mellékelt, két évvel ezelőtti cikket azért osztottam meg ehhez a bejegyzéshez, mert akkor is hasonló történt. Egy német újságnak adott nyilatkozata ő a magyarországi közhangulat miatt kénytelen menekültellenes "politikát" folytatni, a honi népek őt erre kényszerítik. Azt nem tette hozzá, a menekültellenes hisztériát és gyűlöletkeltést, a xenofób indulatok ébresztgetését, a rasszista érzületeknek a lelkekbe és a zsigerekbe való beégetését éppen ő gerjeszti kormányzati eszközök és háttértámogatás bevetésével.
Ez a félelem- és gyűlöletkufár a jelöltjük, és még lopik és hazudik is.
Orbánnak meg kell buknia, és az orrát bele kell verni abba a mocsoktengerbe, amit országlása során teremtett!
(szándékosan írtam a "lopik" szót, így rímel a "hazudik"-ra)

-.-

2016. február 26.
Ez valami egészen példátlanul penetráns szemtelenség! Először állami eszközökkel menekültellenes indulatokat gerjeszt, majd egy külföldi lapnak arról nyilatkozik, nincs benne annyi bátorság, hogy szembe menjen a közhangulattal.
Egyébként senki nem akar belőle mártírt csinálni, senki nem akarja, hogy zokogó körmenetek járják körbe-körbe az országot siratva az elveszett világcsodát és keseregjenek a nemzet újbóli és immár végleges elsüllyedéséről.
Nem, orbánnak meg kell buknia, és az orrát bele kell verni abba a mocsokáradatba, amit országlása során teremtett!
"Csapajev a csicskásnőjéhez: Ánya, nem jól pucoltad meg a géppuskákat, jönnek a fehérek, engem meg Pétyát lelőnek, Téged megerőszakolnak...
Ánya válasza: Vaszilij Ivánovics, maga mindig csak ígérget, csak ígérget..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése