2017. november 30., csütörtök

Az agyhalál bemutatása élő, egyenes adásban

A kormányzati agymosás hatásának bemutatása élő egyenes adásban!
Soros "Mein Plan" című a Hírcsárdán megjelent "művétől" retteg a kormányhű média!
A cikk alján egy hangsávban 5:10-től indul a kormányzati kabaré, előadják: Dalma néni és Jurák Kata
Jurák Kata a "beszélgetés" során elmondja, ő egy másik könyvet olvasott. Nyilván olyat, ami szintén nem létezik.

https://www.mixcloud.com/karcfm/pal%C3%A1ver-2017-11-29-1600-1800-2/

A "Mein Plan" 10 kiemelt pontja a Hírcsárda ismertetésében:

1. Liftek a hármas metróban. Soros mozgássérülteket és babakocsis anyukákat akar rászabadítani a békésen utazó magyar emberekre.


2. A nemek eltörlése. Csak a baj van abból, hogy férfi meg nő, meg hogy a nők állandóan nyivákolnak, hogy a férfiak verik őket. Ha mindenkit egységesen átműtenek férfivá akkor megszűnnek az egyenlőtlenségek. Külön pozitív hozadéka lenne a lépésnek, hogy így nem kéne kötelezővé tenni a homoszexualitást, hiszen úgyis az maradna az egyetlen lehetőség.

3. Homoszexualitás kötelezővé tétele, ha mégsem megy a nemek eltörlése.

4. A határok eltörlése. Ha nincs határ, nincs illegális határátlépés sem. A határok őrizetének eddigi költségeit mind a migránsoknak adná Soros, ami mellé adna nekik megerőszakolható nőket és gyerekeket is, mielőtt azokat férfivá műtenék.

5. Soros György már nem is migránsokat akar betelepíteni, hanem a magyarokat akarja a migráns országokba átköltöztetni.

6. A szabad sajtó, mint Origo, 888 és Pesti Srácok elhallgattatása.

7. A mobiltelefonokon csak kihangosítóval, headset nélkül szabad majd beszélni. A buszmegállókban ezt a BKV ellenőrei tartatják majd be az utazóközönséggel.

8. Akit nem költöztetnek át migráns országokba, annak kötelező lesz kisemmizve a híd alá költöznie, de csak miután áttért az iszlám ÉS a zsidó hitre.

9.Magyarországot automatikusan külföldiek vásárolják fel, de a pénzt, amiért felvásárolták, nem Magyarországnak fizetik ki, hanem saját maguknak. Soros ezen az üzleten saját bevallása szerint már most keresett 200 ezer milliárd dollárt.

10. És végezetül a Három Végső Csapás: a drogok kötelezővé tétele, a pedofília bátorítása és az SZDSZ felélesztése és kormányra juttatása (utóbbit kizárólag akkor, ha Gyurcsány Ferenc hajlandó lesz elvállalni a miniszterelnökséget).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése