2017. november 7., kedd

"Konzultációs" NER-térítők

Jártak nálam is NER-térítők "konzultáció" ügyben.
Azt persze sosem fogom megérteni, milyen alapon törnek rá az ember magánéletére, még akkor sem, ha csak jámboran bizonygatták, ők csak arra szeretnék felhívni a figyelmem, mondhatni arra biztatnak, töltsem ki a kérdőívet.
Igaz nem tudták megmondani mi is a konzultáció fogalmi definíciója, hol nézhető meg az úgy nevezett "Soros-terv", mi a pontos, címe, kik fogadták el, mi a területi és időbeli hatálya, milyen jogszabály rendelkezik a végrehajtásáról. Vállalt küldetésükkel kapcsolatban nem rendelkeztek semmilyen érdemi információval, úgy tűnt ez egyáltalán nem aggasztja őket. A tények ismerete nem zavarhatta így meg gondolataikat a Fidesz álláspontjának zavartalan képviseletében.
Annyit még megpendítettek az úgy nevezett "Soros-terv" körüli rejtély igazolása érdekében, de hiszen a magántulajdonban lévő vállalatok sem hozzák nyilvánosságra az éves tervüket. Ha csak úgy nem! Bár az éves beszámolók a cégbíróságon keresztül nyilvánosak és normális vállalatnál annak része az éves terv is.
Fiatalemberek voltak, megjegyezték, milyen jót beszélgettünk, pártagitka is volt náluk, de inkább csak szorongatták, mint kínálgatták, távoztukban eltűnődtem, vajon mennyit fizethet nekik a Fidesz ezért a szégyenteljes, újkori "Gergelyjárásért". Azt nem tudom elhinni, hogy valaki ezt meggyőződésből csinálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése