2017. november 4., szombat

Politikusok - politikai szereplők

Legyünk igényesebbek a politikával szemben és az ilyen figurákat végképp ne nevezzük politikusnak! Politikai szereplő őkelme, ez csupán egy lakonikus megállapítás és nem minősíti fel őt.
Persze nekem Orbán - aki az ilyen embertelen gondolkodásmódot gerjeszti és napvilágra hozza - sem politikus. Talán lehetett volna, de szemmel láthatóan nem akart az lenni. Maradt egy köznapi, felejthető, érdemek nélküli politikai szereplő.
A nemzeti ünnepen ízelítőt kaptunk miként is gondolkodnak a fideszesek politikai ellenfeleikről. Azért általánosítok, mert az elhangzottak semmiféle reakciót nem váltottak ki a Fidesz vezetőiből, nem ítélték el a megnyilatkozást, nem határolódtak el tőle, talán ezt is a fideszes értelemben vett "népszórakoztatás" kategóriájába sorolták.
„Guillotine alá való politikusokról beszélt október 23-ai ünnepi beszédében Tamás Barnabás, Putnok polgármestere. A fideszes városvezető szerint a választópolgárok időnként rosszul döntenek, és olyan embereket engednek a hatalom közelébe, akik inkább nyaktiló alá valók.” (RTLklub.hu)
Ez a mosolygós arcú fideszdemokrata igencsak féltheti a fideszeseknek rendszeresített orbáni húsoskondért, nehogy már gonosz ellenzékiek is hozzáférjenek, inkább ki kell végezni őket.
Mindezt az 56-os forradalom évfordulóján!
Orbán Viktor véleménye nyilván nem változott, most is, mint Őcsényben csupán határozottan kifejezik a zemberek a véleményüket.
Jöhetnek a fidesz-féle szabad, demokratikus választások, guillotine-nal és más népszórakoztató eszközökkel az illiberális (szabadságnélküli) állam nagyobb dicsőségére, Oszt Jó Napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése