2017. november 11., szombat

Hozzászólást írni a Klubrádió facebook oldalára - kár?!

Nem kár! Ha valahol nagyon jól el akarja rejteni valaki a gondolatait, ha biztos akar lenni abban, hogy amit leírt arra nincs semmiféle reakció, még akkor sem, ha a műsorban előre jelzett a téma, akkor a Klubrádió facebook oldala erre a legalkalmasabb hely. Időnként vissza lehet jönni és megállapítani, hogy ott van még a hozzászólás érintetlenül.

Például Bolgár György mindig is mélységesen lenézte a kommentelőket, még a Klubrádió Fórum oldalán a műsorához beírókat is folyamatosan semmibe vette. A napokban egyik megszólalásában megint elítélőleg nyilatkozott - úgy an-bloc - a facebook-os kommentelőkről, Pedig szerintem sem olvas hozzászólásokat.

Sajnálom, mert a Klubrádió Fórum oldalán sok értékes, fontos információ is megjelent, amit akár a műsorban is hasznosítani lehetett volna. Amikor ezt a lehetőséget a Klubrádió megszüntette, akkor ez a kis társaság hirtelen szublimálódott, a kölcsönös informálódási lehetőség így megszűnt. Ahogy elnézem a facebook oldal halvány árnyéka sem a korábbi vitafórumoknak. Nekem sok írásomat felolvasta Földvári Eszter, Kuncze Gábor, Orosz József, így utólag is köszönöm nekik.

Sajnálom, pedig a műsor címe "Beszéljük meg", az alcíme meg valami ilyesmi volt: "szerkeszti a hallgató".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése