2018. november 29., csütörtök

Feljelentésre felhívás, fasiszta hecckampány


Néhányan nyilván megátalkodottan ragaszkodtak ahhoz, hogy a Föld forog a Nap körül, és nem fordítva, amikor ezért kérdőre vonták valamelyiküket elkiáltotta magát - Eppur si muove! Olyan is lehetett, aki nem akarta elismerni, hogy a Földet teknősbékák vagy elefántok tartják a hátukon, vagy nem fogadta el az "intelligens tervezés" primátusát. Vitatta a tanár a kétszer kettő néha öt kezdetű dalnak a matematikában való érvényesíthetőségét, vagy a diák egyszerűen nem tartotta elfogadhatónak az átlumpolt éjszakák és a kihagyott tanulmányok miatt a dolgozatára kapott elégtelen osztályzatot. Mi lesz itt vizsgaidőszakban?
Mindettől függetlenül a 888.hu fasiszta hecckampányt folytat, és ezt nem menti, hogy esetleg csak azt szerették volna elérni, valaki olvassa már őket, beszéljen róluk.


HVG.HU
Több mint 40 jelzés érkezett egyetemistáktól, amiben felnyomják a tanáraikat "kéretlen baloldali politizálás" miatt, de a bejelentések folyamatosan jönnek – ezt a 888.hu közölte, mikor a Klubrádió a felhívás sikeréről kérdezte Habony Árpád bulvárlapját.
Hozzászólások

György Csepeli Az SS 1944 március 19 után 30 000 feljelentést kapott csak Budapesten

Kezelés


Viktoria Csora Újabb bizonyíték arra, hogy túlzás és ostoba önfelmentés mindig csak azt a pár tucat (ráadásul választott!) politikust hibáztatni az ország helyzetéért. Mert ugye attól, hogy egy szennymédia felszólít besúgásra, arra lehetne az is a válasz, hogy undorodva visszautasítom még a feltételezést is. Százezrek tartják fenn a rendszert hol túlbuzogva, hol csak hallgatva de kiszolgálva, hol sunnyogva, titokban felajánlkozva, hol dumálva de nem mozdulva (családom van, élni kell, ha én nem, majd más úgyis, stb.) Ezeket a feljelentőket nyilván nem a kiszolgáltatottság vitte rá arra, amit tettek. Ha ez a kurzus véget is ér egyszer, ezek és a többi, a lapító milliókkal együtt, maradnak. Demokrácia? Kikkel? Demokraták nélkül lehet demokráciát építeni?

Kezelés


Klára Adler Ők lesznek a fideszes utánpótlás.

Kezelés


Erzsébet Ágnes Szilágyi De ennyi feljelentő hol születik , ezeket kik nevelik, melyik rókalyukból bújnak elő?
Kezelés


Válasz1 napja

György Csepeli Feljelentő felmenőkkel feljelentők lesznek a leszármazottaik

Kezelés


Cili Szabó Akkor tegyenek feljelentést azok ellen is, akik jobboldali politizálást folytatnak az iskolában! Ne politizáljon egyik oldal se az iskolában! Ha a baloldalit jelentik, jelentsék a jobboldalit is, ha egyszer az az előírás, hogy nem lehet politizálni! Egyébként pedig megjegyezném, hogy a 888 nem gondolta meg, hogy milyen következményei lesznek ennek a felhívásnak!
Kezelés


xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése