2018. november 29., csütörtök

Fizetség vagy új feladatkör


Újra és újra eszembe jut a Gruevszki üggyel kapcsolatban, ez a tíz- és tízmilliárdokat elköltő társaság képtelen volt az Országgyűlési választásokra önálló kampányszöveget kitalálni. A bennük fortyogó katalizálatlan gyűlöletnek nem tudtak saját szavaikkal hangot adni. Macedóniában kellett kvázi copy-paste-el másolatot venni az ottani "Stop-Soros" kampányról és a civilszervezetek elleni hadjáratról, azok soros-szervezetté minősítéséről. A nepotista korrupciós gyakorlatról nem beszélek, az kezdetektől fogva bennük volt, korábban még némi visszafogottsággal: - "Ne mi nyerjük a legtöbbet!", nyilván a második helynél alább azért ne adjuk. Ma már egészen finoman fogalmazva.nem ennyire "visszafogottak" és "szemérmesek".
Ugyan a fideszes-kormányzat esetében felelős pénzgazdálkodásról nem lehet beszélni, azért mégis csak felháborító, és előbb-utóbb számonkérendő rajtuk, hogy több tízmilliárdot elköltöttek a semmire, egy ország lelkét és tudatát fertőzik meg a gyűlölködéssel, egy hamis világkép sulykolásával, kizárólag a hatalom újbóli megszerzésének a mámorában, és erre az egyetlen politikai céljukra és ideájukra nincs egy önálló gondolatuk sem.
Gruevszki "menekült" titkos titulusa választási tanácsadó, jó lesz még valamire alapon. A magyarországi diplomácia által végzett kimenekítés, és a menekültstátusz villámgyors megadása fizetség a Fidesz 2018-as választási győzelmééért.

xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése