2018. augusztus 4., szombat

Balog páter csúsztat




Nem értem, miért kell kényszeredetten, fogcsikoritva is mentegetni a menthetetlent?
Ha jól hallom, Balog Zoltán mentségére azt találták ki az önkéntes macho-körben, hogy ne szólaljon meg a baloldal, mert az ő kormányzásuk idején cigányokat gyilkoltak, és nem tettek ellene semmit. Ennél zavarosabb szamárság kitalálásához már tényleg tehetség kell.
Kik nem szólaltak meg soha a falvakon átvonuló, átmasírozó, ordítozó újnyilas egyenruhában grasszáló verőlegények láttán? Nyíltan elmondták e gárdák, hogy a cigányság megfélemlítése a céluk. Néhány zavaros fejű ember ennek láttán úgy gondolta, nekik cselekedniük kell. Nem kellett volna levegőt adni ehhez az ámokfutáshoz. Nyíltan, minden politikai pártnak következetesen el kellett volna ítélni a történelem szemétdombjáról előmasírozó eszméket és eszmetársakat! A vizsgálat azonnal elkezdődött, nem tudni Balog Zoltán miről beszél. Úgy érzi, és adja hozzá a szokásos sejtelmes "mosolyát", de jól kivágtam magam, de jól megmondtam nekik. A cigányholokauszt relativizálásáról már nem is kell beszélnem.
Úgy tűnik, Balog Zoltán az "utolsó állomás" feltalálásával kitalálta, hogyan mentesülhet Magyarország bárkinek a megsemmisítőtáborba hurcolásának, vagy annak elősegítésének a felelőssége alól. Hamarosan kiderítik szorgos megfelelöncök, hogy Auschwitz, Birkenau és a többi haláltábor előtt mi volt az utolsó vasútállomás, nos akkor onnan hurcolták a táborba a magyarországi zsidókat, cigányokat és nem Magyarországról. A történelmi felelősség - gondolja - hiss-huss elszállt. Micsoda eltorzult gondolkodást mutat ez!
Persze, lehet csak a megfelelési kényszer vezette, ha a megszállási emlékművel mindent a németekre lehet hárítani, akkor most az osztrákoknak is legyen egy kis lelkiismeretfurdalásuk. Csakhogy ezek a köpködések (elnézést a megfogalmazásért) visszahullanak, rossz hírem van, mindannyiunkra.
Döbbenetes, hogy egy volt pap így kezeli elpusztított lelkek emlékét, így menekül a megbánás, a bűnbánat elől. Milyen minőségű ember az ilyen?
Az űrlap teteje

xxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése