2018. augusztus 12., vasárnap

Egy önkéntes feljelentő a sok közül





Béláim!

Ez a nap nagyjából elment azzal a hírrel, hogy a kappanhangon kornyikáló Zoli bohóc feljelentést tett Sándor Mária ápolónő ellen, mert - szerinte - megsértette az Etikai Kódexet. Az pedig egy igen finom teremtmény, nem lehet csak úgy meggondolatlanul sértegetni. Különösen kényes ez az Etikai Kódex arra, ha valaki a saját és munkatársai érdekében szót emel. Inkább a Kódex maradjon, mint az ilyen felforgató elemek!
Estére aztán - Eötvös Gábor szavaira emlékezve - kiderült: Van Máááásik!!!
Sándor Máriát Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke jelentette fel, logikusan, hiszen a szakdolgozók érdekében állt ki a nyilvánosság elé.
Béláim! Gondolkoggyunk! Van ebben rátóti gyakorlatunk!



a képen: Sándor Mária

A feljelentő! (Dr Balogh Zoltán) Jó lenne, ha megnézné saját zavaros makogását a keddi Egyenes Beszédben és utána gyorsan lemondana posztjáról! Ilyen gondolkodású ember hogyan is képviselhet másokat?



168 Óra
1. Etikai vétség gyanúja miatt panaszt jelentett be Sándor Mária nővér ellen a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara vezetősége.
2. Tavaly május végén a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) nevében Dr. Balogh Zoltán elnök levelet írt Orbán Viktor miniszterelnök úrnak. „Magam és több mint százezer fős tagságunk nevében engedje meg, hogy jókívánságaimat fejezzem ki ismételt megválasztása alkalmából. Tiszta szívből kívánok Önnek és felelős vezetőtársainak jó egészséget hazánk, Magyarország felelős kormányzásához, s a korábban megkezdett törekvések sikeres továbbviteléhez! Köztestületünk országos vezetése nevében, a stratégiai irányvonalak meghatározásakor engedje meg, hogy felajánljam együttműködésünket, szakértelmünket és társadalmi támogatásunkat jövőbeni céljaik sikeres eléréshez”.
xxxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése