2018. augusztus 12., vasárnap

Belejöttek a kirúgásokba, abba se akarják hagyni


Már egy ideje benne voltak a kirúgásokban, azóta se bírják abbahagyni.
Kezdték 2010-ben azzal a bizottsággal, amelyiknek az intézmények elnevezését kellett véleményezni. Tőlük megkérdezték, mit szólnak ahhoz, ha Ferihegyi-repülőteret Liszt Ferenc repülőtérré nevezik át. A bizottság nem értette meg az idők szavát, azt hitték van valami funkciójuk, dönthetnek a nekik feltett kérdésben, azt mondták, nem értenek egyet a névváltoztatással. Azonnal felmondtak mindenkinek.
Kérdezni azóta nem kérdeznek meg senkit, legfeljebb nemzeti konzultációnak nevezett izé keretében az egész országot, egy előre borítékolt eredményű kérdéssorról. De a kirúgásokat nagyon megszerették, teszik ezt azóta folyamatosan, véletlenszerűen, ötletelve, indoklás nélkül, bárhol, mindenféle érdemi felhatalmazás nélkül.
Kíváncsi vagyok az általik megbízott tolmácsoknál mi lehetett ez az elfogadhatatlan segítség? "Kérek egy pohár vizet!" - és adott, vagy "Tessék mondani, merre van a toalett?" - és megmondta. Talán csak annyi: "Ez már az európai unió? Itt európai gondolkodású emberek vannak?" Mondjuk , erre a NER-ben nincs jó válasz.



Úgy tűnik, van mit kompenzálni!

Konok Péter - "Kirúgott tíz tolmácsot a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, mert felmerült a gyanú, hogy "helyzetükkel visszaélve megpróbáltak segítséget nyújtani az eljárás alá vont mingránsoknak".
Márpedig a BMH feladata nem ez. A BMH feladata, hogy a menekülteket embertelen körülmények között tartsa, megalázza, dehumanizálja, hogy elvegye a kedvüket a migránskodástól. Nem mintha ezt a menekültek jókedvükből csinálnák, de mindegy: ők jelentik a gázolajat a magyar politika csúcsra járatott fortélyos félelem- és rettegésgépezetében.
"Példa kellett, hogy rettegjen az ország." A BMH a példák példás gyártósora.
A segítség, a humanitás, a szolidaritás - tiltott dolgok. Visszaélések. A tolmácsok visszaéltek azzal, hogy emberi lények, pontosan olyanok, mint a menekültek, és mint - biológiai szempontból legalábbis -, azok, akik ezt a rettenetes masinériát működtetik.
Várom a hírt, hogy mikor kezd papokat kirúgni a katolikus egyház, mert arra érdemteleneket oldoztak fel, hogy mikor rúgnak ki tanárokat, akik cigánygyerekeket korrepetáltak, vagy vízimentőket, akik kimentettek egy fuldokló meleget a Balatonból. Tűzoltókat, akik nem kérdezték az égő szobában rekedtektől, hogy melyik pártra voksoltak a választásokon. Vagy hogy voksoltak-e egyáltalán? Rendőröket, akiktől valaki megkérdezte, hogy "ne haragudjon, biztos úr, merre van a Kossuth utca?", és nem úgy válaszoltak, hogy "no, és minek az magának?". Mentősöket, akik csak úgy kimentek egy infarktushoz, és nem firtatták: idegen-e az a szív, vagy nemzetmagyar, amelyiknek eltorlódtak az erei?
A nemzeti szociopatizmus rendszere nem tűr semmiféle kilengéseket. Nincsenek benne emberek, csak alkatrészek.
Kirúgott tíz tolmácsot a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, mert felmerült a gyanú, hogy "helyzetükkel visszaélve megpróbáltak segítséget nyújtani az eljárás alá vont mingránsoknak" - ez (is) mindent elmond arról, hogy hol, miben élünk, hogy hol és mit kellene végre lerombolnunk, hogy itt újra élet lehessen."




Echter István Kíváncsi vagyok mi lehetett ez az elfogadhatatlan segítség? "Kérek egy pohár vizet!" - és adott, vagy "Tessék mondani, merre van a toalett?" - és megmondta. Talán csak annyi: "Ez már az európai unió? Itt európai gondolkodású emberek vannak?" Mondjuk , erre a NER-ben nincs jó válasz.


INDEX.HU Kirúgott 10 migránspártinak gondolt tolmácsot a bevándorlási hivatal
xxxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése