2019. január 31., csütörtök

Az Orbán sajtótájékoztató alatt leszakadt a plafon


Orbán Viktor "sajtótájékoztatójának" hatására leszakadt a plafon a Bajcsy-Zsilinszky Endre kórházban. Ezt már ő sem tudta elviselni!
Van még néhány plafon körülöttünk, jó lesz vigyázni!
Hozzászólások
  • Viktoria Csora Ha már a kórházigazgatók nem lázadnak... Egy kórteremnek már nincs vesztenivalója. Azon morfondírozom amúgy, hogy egy átlagos kinézetű, ráadásul háromágyas kórterem mitől fizetős? Csak arra tudok gondolni, azért, mert itt nemcsak ágy, hanem néha nővér is van.
    1
  • Erzsébet Ágnes Szilágyi O sajtótájékoztatójának hatására leszakadt a plafon a.........ezt ugye kimásolhatom az üzenőfalamra? Bármilyen szörnyű is a valóság ,ez a szépséges humor segít elviselni....imádtam😄💗
    1
  • Hajnalka Kristály Ott szültem, első kisfiamat! Csili vili klinika volt, 1976-ban!
    1
  • Echter István Plafonleszakítós ez is (Breyer Gábor képe)
    A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg
  • Echter István Egy hír a nulla fok alatti jégdugó kiszámíthatatlanságáról:
    https://444.hu/.../bement-meglatogatni-a-frissen-mutott...
    Bement meglátogatni a frissen műtött barátját a budapesti kórházba, rájuk szakadt a plafon a fizetős szobában - 444
    444.HU
    Bement meglátogatni a frissen műtött barátját a budapesti kórházba, rájuk…
    Bement meglátogatni a frissen műtött barátját a budapesti kórházba, rájuk szakadt a plafon a fizetős szobában - 444
  • Echter István Lendvai Ildikó a pontatlanul célzó plafonokról: "Annyira meg vagyok hatva. A miniszterelnök gyönyörűen beszélt a kormányinfón. Sajnálhatják azok, akiket nem engedtek be. Nekem ez tetszett a legjobban: "A magyar politika kiindulópontja, hogy a politika és az üzlet el legyen egymástól választva... Ha egy üzletember politizálni akar, garantálom, nem lesz rá sok esélye." Sajnos arról nem beszélt, hogy mi van fordított helyzetben: ha egy politikus akar üzletelni. Igaz, azt ismételten leszögezte, hogy ő maga nem foglalkozik üzlettel. Ami nem szép tőle, mert ha ő így kivonja magát, akkor szinte elviselhetetlen terhek hárulnak a vőre, a papára, a családi barátra. Át kéne ezt gondolni.
    Sajnos közben történt egy kis baleset. Leszakadt a plafon. Igaz, nem a Várban, hanem egy pesti kórházban, de ezek a plafonok nem mindig céloznak pontosan."
    2

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése