2019. január 31., csütörtök

Kényszerített "képviselő"


Hollik Istvánból úgy látszik mindenáron országgyűlési képviselőt kell a Fidesznek gyártani. Az eredménytelen választási szereplés után, most őt jelölik a megürült képviselői helyre. Valami makacs elkötelezettséggel gyűjtik a különösebb szellemi kvalitásokkal nem rendelkező, de cserébe legalább rossz minőségű embereket. Ő is a Fidesz megszámolhatatlan Mórickája közé tartozik, csak neki nem a szex, hanem mindenről Soros György és a bevándorláspárti világegyetem jut az eszébe, vagy az amire éppen beprogramozzák. Vagy a Fidesz ennyire elől jár a 21. század fejlesztéseiben? Képesek humanoid roboto/ka/t létrehozni?
Egy évvel ezelőtt írtam, az országgyűlési választások előtt:
Egy méltatlan vetélkedőről, a verseny jelenleg eldöntetlen, ezért folytatnák. Folytassák?
Nálunk Hollik István képviselőjelöltségével akarják megalázni Józsefvárost, pedig Kocsis Máté is bőven elegendő volt ebből a sorozatból.. Szerencsétlent egy-két éve ásták elő a Fidesz-KDNP padsoraiból, közölték vele, te innentől kezdve KDNP-s vagy, és annyi sületlenséget beszélhetsz össze-vissza, amennyi csak kijön belőled, egy feltétellel, tartsd magad a PÁRT irányvonalához, nagy különbség nem lesz. Soha nem hallottam tőle egyetlen értelmes, önálló gondolatot sem, neki ez így jó. Neki!
Két éve írtam:
Évek óta zajlik a "Ki a Parlament hülyéje" verseny. Előáll valaki valamilyen elképesztő, eszement ostobasággal, kártékony idiótasággal, erre a párttársai ahelyett, hogy csendre, nyugalomra intenék, kérnék, ne hozzon már szégyent ősz fejükre, elkezdenek tülekedni, nem igaz, hogy ő a leghülyébb közülünk, hallgassatok meg, ebben a műfajban én is, meg én is, még én is túlszárnyalom őt! Eredményhirdetés eddig nem volt, a verseny szoros.
Hozzászólások
  • Echter István Egy másik kinevezett nagyokosról egy évvel ezelőtt:

    Rezsi Szilárd zavarodottan visszavonta az ausradieren/kiradírozni/kitakarítani kijelentését. Bár erősen a viccbeli "Már bocsánatot kérek! módon: azt mondta, lehet, kicsit erősen fogalmazott, de a lén
    yeget és a tartalmat illetően fenntartja véleményét. Ez az ember egyébként a fidesz alelnöke, ezen a szellemi színvonalon gondolják vezetni az országot.

    Egyetlen egyre volt jó a megnyilatkozása, elárulta, mitől jött meg ennyire a bátorságuk. Úgy gondolják, Trump árnyékában már ezt is és más eddig meg nem tett szörnyűséget is elkövethetnek. 

    Mindenesetre érdekes, hogy a magát hivalkodóan a függetlenség kormányának nevező társulat külső erő/k/ hallgatólagos, vagy nyílt támogatására számít.

    Lázár János megvédte őkelmét, kérte nézzük el neki a kijelentését, hiszen a szerinte "nemzeti oldalon" politizálok érzékenyebbek. Milyen oldalon? Ki tehet ilyen önkényes felosztást? Ki mondhatja meg ki a jó magyar és ki nem jó magyar, vagy egyáltalán nem is az? Ezzel a hamis öntetszelgéssel mikor fognak felhagyni?
  • Echter István A civil szervezetekkel szembeni bánásmódjukról, akiknek pártutasításra szintén gondolkodás nélkül ő is nekitámad - két évvel ezelőttről

    A fidesz Hablaty Matyija dörgedelmes tirádákban, élesen kikelt azon szervezetek ellen amelyek külföldről támogatást
     kapnak. Most éppen úgy gondolja, e támogatásokkal a donorok befolyásolni kívánják az érintett szervezeteket, mi több a magyar társadalmat. Ami talán nem is lenne probléma, ha nem fogalmaznának meg kritikát a kormányzattal szemben. Ebbéli véleménye mögé - megtudva aznapra jutó véleményét - a pártjának nevező valami is gyorsan felsorakozott.

    A fidesz által vezetett kormányzati szervezet évek óta tízezer-milliárd forintos nagyságrendben kap támogatást külföldi szervezettől, az Európai Uniótól, és akkor a norvég és svájci alapokat nem is említettem. Gyanús, roppant módon gyanús! Vajon az önállóságát kérkedve, melldöngetve hangoztató kormányzatot miben akarják ezekkel a támogatásokkal befolyásolni? Egyenlőre úgy látszik, csak abban, nehogy Magyarországon is nyilvánvalóvá váljon gazdasági kormányzásuk és társadalomigazgatásuk teljes csődje.

    Egyébként volt a 90-es években egy szervezet, amelyik meghirdette a Polgári Magyarország gondolatát. Az pedig nem létezik civilek, civil szervezetek nélkül. Valószínűleg ezt is, mint a többi fel- felröppenő, majd elhaló szólamukat, sohasem gondolták komolyan.

    Megjegyzem, putyin Oroszországában sárga csillagként kell viselniük a külföldről is támogatott civil szervezeteknek, és a velük kapcsolatban álló szervezeteknek is a "külföldi ügynök" címkét. Az ezt elmulasztók pénzbüntetést kaphatnak, vezetőiket börtönnel is sújthatják. Ezt akarják itthon is? Hamarosan indul az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, hozza putyin február 2.-án az aktuális éccákat és törvénytervezeteket?
  • Echter István Bájos párbeszéd:
    Felnőtt: - Mit csináltál az óvodában?
    Gyerek: - Játszottam a barátaimmal

    F.:- Nem vertél meg senkit?
    Gy.: - Nem.
    F.: - Téged sem vert meg senki?
    Gy.: Téged megvertek a munkahelyeden??
    F.: - Nem, ma jó napom volt.
    1
  • Iren Tolgyesi A like a posztnak szól, nem a témának...


xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése