2019. január 31., csütörtök

Késedelmes nyugdíjutalások


Soros úr! Ezt nehezen fogja tudni megmagyarázni! Miért is kell a nyugdíjak átutalását késleltetni?!
Hozzászólások
  • Echter István Azt mondják, napközbeni utalással teljesítenek, majd meglátjuk. De azt is mondják: Kétszer ad, ki gyorsan ad!
    3
  • Zsuzsa R Szőke Novák Katalin úrasszony most miért nem nyilatkozik oly lelkesen, mint akkor amikor kegyként emlegette, hogy milyen szerencsések a nyugdíjasok, hogy karácsonyi ajándékként előbb kapják meg jogos járandóságukat....NOS???
    7
    • Juliska Kiss Nyilatkozott nemrég. Azt mondta a nyugdíjasok így is túl sokat kaptak... Akkor már tudtam hogy valami gáz lesz. Hétfőn meglátjuk lesz-e pénz, vagy az is elment valami baromságra.
  • Echter István Rózsa Misi - " Lehet élcelődni azon, hogy nem érkeztek meg a nyugdíjak. Lehet mémeket gyártani és még az sem ördögtől való, ha ezeken elmosolyodik az ember. Csakhogy amikor elmosolyodunk, akkor bele se gondolunk abba, hogy min is mosolygunk. 

    Nyilván 
    van a nyugdíjasoknak is egy komoly rétege, aki rendelkezik némi megtakarítással, és nem vágja földhöz ha késik pár napot a nyugdíja. Nekik ez apró bosszúság tehát. Csak ne feledkezzünk el arról, hogy bizony sajnos ma Magyarországon van a nyugdíjasoknak egy igen széles tömege, aki napról-napra beosztással éli az életét. Minden pontosan ki van számolva számára, hogy mikor, mire és mennyit költhet. És mivel a nyugdíj nem szokott késni, stabilan számolhatják, hogy pénteken megjön a nyugdíj. És amikor pénteken nem jön meg a nyugdíj, akkor itt simán előfordulhat, hogy jön egy hétvége, amikor nem lesz konkrétan mit enniük. Jön egy hétvége, amire már nem lesz lehetőségük kiváltani a gyógyszerüket. Számukra ez nem arról szól, hogy két zacskó szotyit, csak a meccs után vehetnek meg. 

    Még odáig is el merek menni, bár itt már óvatosabban, hogy az sem teljesen vállalhatatlan, ha valamiért picit csúszik a nyugdíj kifizetése. / Most nem számolgatom, hogy két nap alatt mennyire lehet ezt a nem kis összeget megforgatni. / De csak akkor lehetne ez is valamilyen szinten vállalható, ha ennek bekövetkeztéről előre tájékoztatják a nyugdíjasokat, hogy azok fel tudjanak rá készülni. Mert előzetes tájékoztatás nélkül, bizony az ilyen dolog embertelen és ezen jó ízűen nem nagyon lehet mosolyogni, viszont jól jellemzi a rendszert magát."
  • Echter István Wágner Gyuri - " A nyugdíjak nem késnek, hanem megszűntek, mert már minek. Magyarország jobban teljesít, annyira, hogy nem kellenek. Helyettük OVis levelek érkeznek adakozásra buzdítón az érintettek örömének fokozása végett. A változást a CÖF és a FIDESZ szulejmániákus nájlonyotthonka különítménye és pesmerganénijei könyörögték ki, továbbá a határon túli hívek azzal érvelve, hogy a pénz nem boldogít, Orbán Viktor levele viszont nagyon. Lehet simogatni, csókolgatni, megkönnyezni, házi oltár fölötti légyfogóra ragasztani. 
    Jó lelkesedést! Hajrá Magyarország, hajrá, magyarok!"
    5
    • Viktoria Csora Echter István érdekes, ha az orbanhívő egyszerű leépült nyugdíjas, milyen változatos lesajnáló, lenéző stiluselemekkel, frappáns szóképekkel találkozni. (Pl. najlonotthonkakulonitmeny) Miert nem olvasok hasonló lealázó leleményeket, amikor professzori körös, korhazigazgatos, egyetemi rektoros csoportokról van szó? Pedig ők inkább önkéntes és hatékonyabb támaszai a rendszernek. A felelősségük is nagyobb. Ezért én jobban undorodom tőlük, mint a megvezetett otthonkástól.
      5
    • Echter István Kedves Viktória!
      Nem tudok Wágner (George B. Wagner) Gyuri Facebook oldalán keresgélni, de szerintem hasonlóan vitriolos, szarkasztikus megjegyzéseket tett ő a hiányolt csoportokra is.
      Üdvözlettel
      Tovább
    Válasz írása...

  • Echter Erika A legundorítóbb az egészben, hogy decemberben 8 nappal előbb utalták a nyugdíjakat, mondván, hogy legyen időnk karácsonyra bevásárolni. És most véletlenül a sok milliárdért EU-s pénzből vásárolt szoftver nem működik /természetesen itt sem az volt a cél hogy értsen hozzá aki beüzemeli /. Mi a biztosíték, hogy hétfőn megjön? Semmi!!!!!. A kormány álláspontja, hogy akinek nincs megtakarítása az haljon éhen és fagyjon meg. Borzalom!!!!!!!
    1
  • Erzsébet Ágnes Szilágyi Szerintem ez a nyugdíjas -utálat is szép kis projekció🙄🤦🏻‍♀️. Fura, de én több nyugger ismerősömmel együtt már 2012 óta tüntetek,támogatjuk a demokratikus partokat, én pl. minden választásnál vállaltam a szavazatszámlálást, szórólapozok,plusz támogató tag vagyok néhány segélyszervezetben, konkrétan öt éve minden hónapban három szervezetnek utalok, és önkéntes munkát vállalok pl ebéd osztás , stb.... a Szocsoma létrehozója és lelke Kiss Anikó nyugdíjas pedagógus ... a Nyugodt Szív fő koordinátora Hoffmann Andrea azt hiszem 70 körül van.... nagyon sokan vagyunk aktív ellenzékben a nyugdíjasok közül, s most már baromi rosszul esik az általánosítás ...... lefogadom, hogy a tanárok, mérnökök, közmunkások , a negyvenévesek, vagy bármelyik csoport ugyanilyen érintett ové támogatását illetően 😏
    1


xxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése