2019. január 31., csütörtök

Mecsettiltók



Saját maguk alkotta kényszerpályán. Majd a Kedves Vezető elmagyarázza ezt is nagy barátjának és példaképének Erdogán diktátornak.
Nem is olyan régen még a "szent életű dervisről" beszélt, és felavatta Gül baba felújított türbéjét, igaz, akkor Erdogán éppen Magyarországon volt. Így nyilatkozott a török hódításról, és hódoltságról, a lemészároltakról, a felégetett országról, a rabságba, szolgasába hurcolt százezrekről: "Gül Baba azon daliás korszak szülötte volt, amikor „nemzeteink nagy fiai feszültek egymásnak”, a váltakozó kimenetelű küzdelmek hősiessége nemzeteink nagyságára emlékeztet, és arra figyelmeztet, hogy ma is ehhez a nagysághoz kellene felnőnünk." "Felnőni" igen, de mecsetet azt nem! Mit akarnak ezek kiprovokálni, amellett, hogy az idótaságukat, a beszűkült tudatukat akarják újra és újra bizonygatni.
MAGYARNARANCS.HU
Gulyás Gergely frakcióvezető szólta el magát.
Hozzászólások
  • Fabian Andras Provokálják a terrort.
    4
  • Miklós Káldi Most akkor el kéne dönteni, hogy mi az a mecset, és mi az, hogy imaterem. Mert én úgy tudom, hogy mecset nincs Magyarországon, imatermek meg sokan vannak. Miről beszélünk?
    • Echter István Mecsetek, mint műemlékek vannak, remélem, nem akarják azokat leromboltatni. Ez számomra azt sugallja, nem akarják engedni a németországi mecsetépítési buzgalom magyarországi beszivárgását. Mondjuk, nincs aki ezt nálunk szorgalmazná. Majd megkérdezik a Kedves Vezetőtől, miért is akart 2015-ben Kőbányán óriásmecsetet építtetni.
      4
    Válasz írása...

  • Juliska Kiss Esküszöm azt olvastam elsőre hogy meccseket. Nem is értettem minek akkor a rengeteg stadion.
    2


xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése