2018. május 15., kedd

A Fidesz = korrupció elvi megalapozója


Napjaink korrupciós gyakorlatának fő védelmezője és ideológiai gyámolítója fenyegetőzik!
Kíváncsi vagyok a cikkre, mert eddig Lánczi Andrásnak csak a ködgomolyagként felépített, hólabdaként terjedő "eszmefuttatásait" hallottam, amikből képtelenség volt kihámozni mit is akar mondani. Lehet, ez az érthetetlenség a titka, senki nem mer szólni neki, nehogy ezzel blamálja saját magát! Talán az újságíró nagy kínok közepette értelmet adott az elhangzottaknak.



"Lehet maffiaállamozni, de akkor ki fog nyílni a privatizációs doboz is" „Van egy szisztéma, amit kritizálhatnak, hogy korrupció, de én azt állítom, hogy ez egy politikai elképzelés végrehajtása” – állítja a Corvinus új rektora a… HVG.HU

"Tehát, ez a Lánczi nevű alak nem azért gondolná megbeszélni a nyolcvanas évek végétől indult magánosítást, mert mondjuk, szükségesnek tartja azok gazdasági hasznának és politikai moráljának felülvizsgálatát, hanem, hogy zsaroljon vele. Nos, tessék csak nyugodtan kinyitni. Rögtön kezdjük azzal, ahogy az államtól kapott pártszékházból Orbán papának kőbányája lett."

Lánczi fenyeget és önleleplez

"Orbán kegyence, akit a mi pénzünkből béleltek ki, és aki csak és kizárólag emiatt lehet a Corvinus rektora, úgy gondolta, megfenyeget mindenkit, akinek nem tetszik, hogy lopnak. Ez a rothadt erkölcsű alak azt bírta mondani, hogy ha sokat maffiázzák a Fideszt, és kutatják, hogy mennyit raboltak a közvagyonból, akkor majd jól kinyitják a privatizációs dossziékat."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése