2018. május 7., hétfő

Újra?!

Tavalyi írás, és idén kaptak még egy lehetőséget - "...Szóval, ameddig ez a kurzus, ez a rémrezsim ül a fejünkön, na meg sokak fejében, addig az erőszakban nincs megállás, addig úgy hiszem, minden hiába. Nna...." Erdélyi Kati


Erdélyi Kati kiváló írása, ajánlom figyelmetekbe! Nna!
Olvasom, hogy "Eddig, és ne tovább", illetve a sok hasonló kiakadást és kifakadást. Csak arról nem olvasok sehol, hogy a NER, illetve az ő gründolótábora természetének és gyakorlatának mindig is elidegeníthetetlen része, jellemzője, tehát alapeleme volt az erőszak, az erőszakosság, amit már számtalan formában és variációban volt érkezésük bemutatni, ahogy sokunknak megtapasztalni. Mert ugye mégis mi a búbánatnak nevezhető mindaz, amit például Kövér László is művel a parlamentben? És amit a főfőnöke csinál az ő miniszterelnöki szerepében (is)? Akár egy elcseszett Midászkirály: kezében minden erőszakká válik, hiszen az ember képtelen kibújni a bőréből. És ez bizony, hatalmi környezetben, akár a dögvész, olyan ragályos. Terjed is a nyomorultja rendesen. Illetve nerendesen. Kiteljesedése pedig a kommunikáción is tökéletesen tetten érhető. Itt van például az egyik önjelölt történésztelen kivagyi, Schmidt Mária, aki nem átallotta agresszív fintorral a képén az ország szeme közé sziszegni, na meg náci stúdióasztalveregetni, hogy igenis, a szabados médiákok pedig meg lesznek billogozva, be lesznek sorosozva, és punktum.
Hát mi ez, ha nem maga a leplezetlen erőszak?
Aztán itt van ez a Palkovics, akiről nem tudni, tényleg ennyire hülye vagy csak muszájból játssza a nyomorult. Egyik sem mentő körülmény. Szóval, hogy hiába botlik minduntalan pofára a sok kilógó kormányzati patában, mégis, jusztis erőszakosan tartja magát az egyeztetett hazugságaikhoz, s terjeszti is azokat a világban. Mint például az aktuális CEU-ügy.
Aztán Balog kormányzati páter vajon nem követ el permanens erőszakot? Nem a frászt nem. Mást sem tesz, csak folyamatosan erőszakolja az életet, a tényeket, az igazságot.
De mivel én sem vagyok szent, jövök is az én farbámmal. Orbán Viktorról az első pillanatban leordított, és nem hiszem, hogy csak számomra, miféle mennyiségű frusztrációval, kompenzációs kényszerrel van tele, melyek ugye mind a potenciális erőszak nélkülözhetetlen kellékei, pontosabban szükségszerű melegágya. Magam ezért nem bírtam őt elviselni soha, egy pillanatra sem, még a kezdetek kezdetén sem. És aztán ez a belőle áradó mérgeskismalacból dühösdisznóvá lett attitűd alakította, uralta el az egész fideszt is, amelyhez aztán csatlakozott a hülyegyerekek csicskapártja is. Az ő erőszakosságuk jelentősége sem lekicsinyelhető, ugyanis üres, értelem és érzelem nélküli robotokká válva hasalnak be a fidesznek és vezérének, segédkezve minden aljasságukhoz, minden rombolásukhoz, minden erőszakcselekedetükhöz.
A dögvész pedig már az egész országot áthatja, úgy hívják, NER, a Nemzeti Erőszak Rendszere.., tehát sajnos nem újság, hogy egyre erőszakosabb benne minden férfi és nő... Szóval, ameddig ez a kurzus, ez a rémrezsim ül a fejünkön, na meg sokak fejében, addig az erőszakban nincs megállás, addig úgy hiszem, minden hiába. Nna.
Hozzászólások
Kis Judit Pontosan ott kezdődött minden szar , amikor ez az ember elkezdte az erőszakprédikációját.
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve
Katalin Keszthelyi
Katalin Keszthelyi Rendkívül fontos írás, mely kormányközeli, halmazatban, évek hosszú során, folyamatosan elkövetett, olyan jellegű cselekményekre hívja fel a figyelmet, melyek elbírálása - vélelmezhetően - nem magyar, hanem elsősorban nemzetközi testületre tartozna.
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
1 éveSzerkesztve
Gábor Előd Sajnos a magyarság, nehéz történelmi tapasztalatai okán, az erőt és az erőszakosságot szükségesnek érzi a helyesnek vélt irány megtartása érdekében. A rendszerváltás lényege volt, hogy felvázolt egy új metódust, amennyiben a legyőzött erőt nem kell megsemmisíteni, sőt, a nemzet érdekében még együtt is lehet működni vele némely területen. Ez először lelkesítőnek tünt a jámbor többségnek, majd beindult a jobboldal (akinek ki kellett volna egyezni a legyőzött baloldallal) ultráinak gyűlölet hadjárata, mely bizony a mai napig tart, és két táborra osztotta a népet. Sajnos, valamit tönkre tenni sokkal egyszerűbb, mint felépíteni, óvni, működtetni. Így jártunk Orbán Viktorral, rálépett a könnyebb útra, mely,mint a Biblia mondja " Tág a kapu és széles az út, amely a pusztulásba visz."
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve
Kis Judit A baj az , hogy már látjuk az út végét és azt is , hogy majd megoldják valami hazugsággal , mielőtt a vesztükbe rohannának. Mert még lesz hozzá gyomruk. Á, hányingerem van az egésztől.
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve





xxxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése