2018. május 24., csütörtök

Az ártó szellem

Schiffer András nem nyugszik, az utóbbi időben nagy nyilvánosság előtt tesz meg mindent azért, hogy igazolja az LMP alakulása óta fenntartott véleményem, miszerint az általa vezetett LMP egy kripto-fideszes párt.
A 2018-as országgyűlési választásoknál úgy szerezte meg a Fidesznek a kétharmadot, hogy nem engedte Budapesten visszalépni az összes LMP-s jelöltet az esélyes ellenzéki jelölt javára.
Majd az általa generált indulatok úgy elszabadultak az LMP-n belül, hogy Sallai Róbert Benedek őrjöngő szitkozódások közepette tettleg is bántalmazta Hadházy Ákost, annak a többi párttal megegyezést kereső politizálása, és - minő vakmerőség! - véleménye miatt.
Majd fegyelmi eljárást indítottak azon képviselőjelöltek ellen, akik mégis visszaléptek a kormányváltás érdekében valamelyik ellenzéki jelölt javára.
Ugyan mára nagy csinnadrattával és az egész médián végigrobogó Gergelyjárással kivonult a pártból, de úgy látszik az árnyéka, az ártó szelleme továbbra is ott maradt, az egyik legtöbbet dolgozó, az egyik legismertebb, és elismertebb képviselőjüket Hadházy Ákost a mai napon két évre eltiltották bármilyen párttisztség betöltésétől. Majd jönnek a "Megadom a szót Hadházy Ákosnak" névre hallgató LMP-s vezetők.
Mit gondol Schiffer András néhány írófejedelemről, akiknek a lába nyomába sem érhet, ez persze legyen az ő szégyene. (a montázs két évvel ezelőtt készült)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése