2018. május 15., kedd

Lenyugodtak?

2016-os bejegyzésem

2016. május 16., 2:44

Ez nagyon tömény! Így összehozni ennyi mindent egy ortodoxiát hirdető lapnak (USA-beli - The Remnant), ami Ferenc pápát szimpatikussá és emberivé teszi az emberek előtt, és mindezt negatív jelentéstartalommal vádként a fejére zúdítani, egészen elképesztő! Egyébként az USA-ban az elmúlt években nagyon terjedőben van a kreacionizmus, az úgy nevezett értelmes tervezés. Ez az elmélet a darwinizmus, a fejlődéselmélet tagadásán alapul. Van olyan ország az USA-ban, ahol az iskolákban nem is tanítják a darwinizmust, ezért abból az államból, ugyanannak az államnak az egyetemére nem is vesznek fel hallgatókat, mert az egyetemi tanulmányokhoz szükséges alapvető ismeretekkel és világnézettel nem rendelkeznek.
A Ferenc pápát az USA-ból lemondásra felszólítók vajon tudják-e milyen súlya van az USA-ban a katolikus egyháznak? Talán először saját portájukon kellene körülnézniük!
Nincs róla információm, de az eddigi megnyilvánulásaik alapján, Erdő Péterrel az élen, a magyarországi katolikus egyház képviselőinek jelentős része a levél láttán elégedetten dörgöli a tenyerét.


ok a begyepesedett, korlátolt, "kocka" egyházi figurák és hívek, akik nem tudnak mit kezdeni a keresztény értékrenddel...
A VALÓDIAKKAL!!!!!!!!!!!
Ferenc pápa valóban szembemegy minden kirekesztéssel, gyűlölködéssel, az egyház vaskalaposságával, a képmutatással, ami miatt ANNYIAN HÁTAT FORDÍTOTTAK A KATOLIKUS EGYHÁZNAK!!!!!!!!!!!
Ez nem tetszik azoknak, akik régen elfelejtették, hogy a papok nem URAK a hívek fölött, hanem ISTEN SZOLGÁI (nem az aktuális hatalom ostoba, számító cselédei, mint pl. nálunk)!!!!!!!!!!!!
Akiknek a szeretetet, megbocsátást, a békességet kellene hirdetniük - a kirekesztés, a hatalom kritikátlan kiszolgálása helyett - pénz, és egyéb földi javak megszerzésének és birtoklásának reményében.
Sokan elfeledték, hogy
- NEM A PAPNAK VAN TEMPLOMA,
hanem a
- TEMPLOMNAK PAPJA!!!!!!!! 
EGYAZEGYBEN.COM
Hozzászólások
Szedő Iván Éljen Ferenc pápa sokáig!
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve
Miklós Kovács Mindkét hozzászólás OK!
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve


xxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése