2018. június 30., szombat

A migráció veszélyeiről

Szele Tamás
"Nekem is az a véleményem, hogy ez a migráció el fogja pusztítani az európainak nevezett kultúrát. Hitünkre, egyházunkra tör, rabol és minden törvényt megsért. Állítsuk meg őket, bármi áron: állítsuk meg a vikingeket! (Tours-i Szent Gergely)
Mint látjuk, Európa elpusztult és csak Thor templomai meredeznek a füstölgő romok között. Meg pár Loki-templom."
Mára kötelező lett! Egy magyar egyházfő a keresztény kultúra védelméről:
Konok Péter
"Erdő Péter bíboros a hatályos jogszabályokkal indokolta, hogy a katolikus egyház nem segít a menekülteken. "Embercsempésszé válnánk", mondta a szeretet vallásának helyi vezetője.
Érdekes lett volna, ha annak idején az Alapító is ilyen törvénytisztelő. - Uram - fordult volna hozzá valamelyik apostol, mondjuk Máté, a kiugrott NAV-os -, Pilátus azt üzeni, hogy nem tarthatod meg ezt a hegyibeszédet. Tudod, ütközik a hatályos római törvényekkel az efféle emberhalászat. - Gondolod, Máté - kérdezte volna Jézus -, hogy valami bajom lehetne belőle? - Hát, ezek a rómaiak eléggé idegesek mostanában, kissé dekadens már a kultúrájuk. A végén még megfeszítenének. - Jól van - válaszolt volna Jézus -, akkor hagyjuk inkább. Péter, adj ki valami nyilatkozatot: a hegyibeszéd a jogszabályi környezet miatt elmarad. Keressenek egy másik Messiást a megváltáshoz!
Persze ha így lett volna, most nem kellene jogszabályokkal védeni a keresztény civilizációt (ami nem létezne), és Erdő Péter (aki talán valami Ízisz-templom vagy Odin-szentély főpapja lenne) sem kerülne ilyen kínos helyzetbe, hiszen azok a vallások nem teszik alapvető kötelezettségé elesett felebarátaink felsegítését."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése