2018. június 10., vasárnap

Az előadás folytatódik

A gránitszilárdságú alaptörvény teljeskörű revíziója arra is jó lesz, hogy másfél évig a nagyvilágból mindenki hagyja őket békében alkotmányossági, pardon alaptörvényességi kifogásokkal. Ki lesz írva az országhatárra: "Az alaptörvény átalakítása miatt bírálatokat nem fogadunk el!" - nem teszik hozzá, igaz, eddig sem!
Újra és újra bemutatják a Huckleberry Finnből megismert "A Király Tevepárduca avagy a Királyi Nonpluszultra" című előadást, amíg lehet.




Károly Attila Soós Azért a mostani csekélyke alkotmánymódosítás se kutya. Egyik - kevéssé vitatott - eleme az, hogy a törvényjavaslatok indoklása a bírák által alkalmazandó, gyakorlatilag jogszabály lesz. Ez olyan, mintha valaki a Halászbástyán akarna zongorázni. Nem úgy, hogy odavisz egy zongorát, hanem magát a Halászbástyát püföli a tíz ujjával.
Kezelés
SzomorúTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz19 órája
Echter István Igen, úgy tűnik a bíróságokat ítéletgyárakká akarják átalakítani. Haladva a korral, nem félkész-, hanem mélyhűtött kész ítéleteket kapnak majd kézhez a bírák, nem kell vele se bajlódni, se gondolkodni ,a bírósági mikrohullámú sütőben felmelegítik és már tálalható is.

Előbb-utóbb bíróságok se kellenek. Felállítanak állami gyóntatófülkéket, a haza sorsáért aggódó, annak becsületére kényes elkövető állampolgár bemegy, meggyónja bűneit, és az automata kiadja az ítéletet, csak át kell fáradni vele a legközelebbi BV parancsnokságra.
Kezelés

xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése