2018. június 2., szombat

El akarja terelni magáról a figyelmet?

Miért kiabál újra és újra, másokat bizonyítékok nélkül vádolva? El akarja terelni magáról a figyelmet?

Botka László még mindig kizárólag másokat vádol a választási kudarc miatt. Most éppen nem ügynöközött le senkit, képtelen felismerni a felelősségét az ellenzék tavalyi módszeres és agresszív szétzilálása érdekében folytatott tevékenységét. Fel nem fogta, hogy az otrombasággal, bumfordisággal, amivel ő vezet szerepre pályázott nem lehet eredményt elérni, ez a stílus csak kontraproduktív lehet.
Igaz a Szeged.hu által készített interjúban a következőt mondta: "Amíg nem értik meg Budapesten, hogy miért nyert a Fidesz zsinórban harmadszor, semmi se fog változni."
És Szegeden?

Echter István frissítette az állapotát.
Botka Lászlónak fogalma sincs mit beszél, ezt mondta: "Semmilyen körülmények között nem tenném se Bajnai Gordont, sem Kádár Jánost, se Rákosi Mátyást és Horthy Miklóst se a listára."
Bajnai Gordon válasza: "Botka László egy interjúban rossz társaságba kevert.
Az aggódó közvéleményt ezúton szeretném én is megnyugtatni, hogy nem csak az MSZP, de az MSZMP, az MDP, sőt a Peyer-féle paktum párt listájára sem kívánkozom."
Megjegyzésem: Botka László úgy döntött, nem Mesterházy Attila tempója szerint cselekszik, nem vár a jövő évi választások előttig, most veri szét az egész ellenzéket.
A szegedi sétatéren járkálva eszébe jut valami és üzen, mindenki azonnal és ellenvetés nélkül húzódjon félre, mert neki most éppen kedve támadt miniszterelnök-jelöltnek lenni. Mindenki lábhoz tett fegyverrel vonuljon a közvéleménykutatások szerint 13-14%-os MSZP elé. Majd ő megmondja mit kell csinálni és kikkel lehet ezt végrehajtani. Mindenkibe belegyalogol, még azokat az MSZP-seket is el akarja zavarni, akik őt felemelték. Valami hihetetlen politikai "ösztönnek" és "rafinériának" engedve a pártközi együttműködési tárgyalásokat az LMP-nél kezdi, akik korábban többször is megmondták és bizonyították: Együttműködést, nos azt sohasem, senkivel. Ezután minden tárgyalás megakad. Ami egyeztetés addig a pártok között volt kisiklik. És amit "baloldali" program címen előad, hajmeresztő! Vagy fizetik ezt az embert, vagy ennyire nem ért ahhoz, amire vállalkozott.
Azt mondják a stílus maga az ember, az a hihetetlen dölyf, önteltség, megfellebezhetetlenség, tudálékosság ami belőle árad semmi jót nem ígér, de legalább elérhetetlen távolba űzi a kormányváltás lehetőségét. Az ellenzéknek és az ellenzéki szavazóknak még van idejük, éppen idejében felébredni és önmagára találni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése