2018. június 30., szombat

Égi magaslatokban - már 330 HUF/EUR felett

Már közel 329 HUF/EUR!
"A kormány képtelen kezelni az egyre súlyosbodó válságot. Ezt láthatjuk a 300 forintos euróban...
Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát - mondta Navracsics Tibor frakcióvezető a sajtótájékoztatóján." (2009.02.03. forrás: fidesz.hu) - ez időben Navracsics Tibor amortizációfelelősként tevékenykedett az Országgyűlésben.
Pénzügyi elemzők szerint lesz az Euro árfolyama 2018-ban még 340 HUF/EUR is, ami a magát győzelemről-győzelemre hajtó kormányt meg se fogja rezzenteni, Orbán diadalmámorát semmi sem állíthatja meg, ő így szeret üdvözült arccal, bárgyú vigyorral a képén a jövőbe meredni. Majd elmondja, ezt éppen így akarta nekünk magyar embereknek, hogy végre egyszer úgy istenigazából megtanuljunk spórolni, aszkétikus életet élni és lemondani a hedonista élvezetekről.
Ha Matolcsynak szólna valaki, ő egy szerencsejátékos lázban égő szemével nézne vissza, és az izgalomtól egész testében remegve válaszolná: - Hagyjatok békében, pont most zavartok, amikor nyerésben vagyok! Már látom magam előtt az árfolyamesés nyereségéből újabb százmilliárdokból létrehozott új MNB alapítványokat.
Kering egy ilyen hír is az interneten 2008 óta: "Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán Viktor 2008 április Parlament" Állítólag nem mondott ilyet. Mondott, nem mondott, az ő szégyene, hogy számomra ez abszolút hitelesnek tűnik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése