2018. március 19., hétfő

A csalóka emlékezetű Deutsch Tamás

A Fidesz egy újabb tagjának támadt sétálhatnékja. Úgy látszik ebből már rendszert csinálnak, kimennek egy nyugati főváros valamelyik utcájába kicsit levegőzni, aztán rájuk jön a szükség, és odacsinálnak az utca kellős közepére.
Most éppen Deutsch Tamás próbálta a brüsszeli Molenbeek negyedben általa vizionált rettenetet megosztani a választásra készülő nagyközönséggel.
Elmondta, ez az a negyed amelyben például Salah Abdeslam a 2015. novemberi párizsi terrortámadás egyik szervezője is zavartalanul tartózkodhatott. Ez a zavartalan tartózkodás _ Deutsch Tamás szerint - Budapesten nem valósulhatott volna meg, mert itt például van közbiztonság.
A Salah Abdeslam terroristasejt több tagja a merényletet megelőzően Budapesten tartózkodott, sajnos zavartalanul készülődhettek fővárosunkban a párizsi merényletre.
"Az algériai származású, 29 éves Omar Mostefai és a 28 éves Samy Amimour, valamint a 23 éves, marokkói származású Fouded Mohamed-Aggad hamis szíriai útlevéllel érkezett a szerb-magyar határon át Budapestre, dacára annak, hogy mindhárman Franciaországban születtek.2015. szeptember 9-étől 16-áig egy zuglói szállodában laktak." (forrás: Wikipédia)
Éppen elég baj, ami megtörtént. Miért kell ezt kifordítva, sanda politikai szándékokra felhasználni? Tényleg azt hiszik, senki nem emlékszik semmire, mindig csak az van, amit éppen aznap állítanak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése