2018. március 19., hétfő

Martin Schulz a szabadság és a demokrácia ellenségeiről

Miért Schulz-nak kellett lelépni a politika színpadáról? Miért nem a szabadság és a demokrácia ellenségeinek? Most éppen Putyint választották meg újra Oroszországban.
Vajon Shulz szándékainak lesz-e örököse?
„Nem kell az USA-ig mennünk, hogy lássuk, hogyan akarják egyesek a nyugati országokban visszaforgatni a szabadság és a demokrácia kerekét.
Nézzetek Törökországra, nézzetek Magyarországra, nézzetek Lengyelországra.
Támadják a médiát, az ellenzéket elnyomják, a művészeket ellehetetlenítik. Ezek ellen a fejlemények ellen meg kell védenünk magunkat. Az Európai Parlament elnökeként gyakran tapasztaltam, hogyan dolgoznak a szabadság ellenségei. Minden nap tovább akarják rombolni a szabályokat, minden nap meg akarnak törni egy tabut.
Többször is szorgalmaztam, hogy léptessenek életbe szankciókat ezek ellen a gonosz cinikusok ellen, egyébként többször ki is dobtam a képviselőiket a parlamentből. Pártunk elnökeként hozzátenném, hogy minden itt lévő nevében kimondhatom:
- Ti, a szabadság és a demokrácia ellenségei, akik minden nap egy picit több tabut akartok megtörni, ti, akik minden nap egy picit szemtelenebbek vagytok a demokráciánkkal szemben, nektek az SPD a legelszántabb ellenségetek.” – mondta Schulz,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése