2018. március 14., szerda

Cinege útból Szarka út

A „Van még humor a világon betörő- és hadastyán-egylet”, mai nevén "Névváltoztatási és Madármegfigyelési Közös Operatív Bizottság" akcióba lép és a hasonlatosság okán átnevezik Orbán Viktor lakóhelyének utcáját Cinege útról Szarka útra.
A névváltoztatás indoklása:
"A Bizottság az elmúlt nyolc évben alapos és mélyreható megfigyeléseket végzett a XII. kerület Cinege út és környékének madárállományával kapcsolatban. Megállapítottuk, hogy – bár a cinegeállomány tekintetében jelentős változás nem következett be – a szarkaállomány ugyanakkor példátlan mértékben, pofátlanul elszaporodott, különösen a Cinege út 5. közvetlen környékén. Emiatt a Bizottság alapos mérlegelés után úgy döntött, hogy a Cinege út elnevezés a továbbiakban helytelen, és a jelzett útszakasz elnevezését Szarka út elnevezésre módosítja. A végrehajtás során a szükséges operatív intézkedések megtörténtek és dokumentálásra kerültek."
aláírás: Van még humor a világon betörő- és hadastyán-egylet, pardon Névváltoztatási és Madármegfigyelési Közös Operatív Bizottság
(megjegyzés: a "pofátlanul"-t én írtam a szövegbe utólag, sokszor hallottam ezt a valamit, valamikor, valahol)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése