2018. március 12., hétfő

Másodlagos frissességű kampány

Másodlagos frissességű jelszavakkal és szólamokkal jelent meg a választási kampányban a Fidesz. Most ezt kezdték hirdetni: "Számunkra Magyarország az első!" és azt mondogatják: "Fake news-nak nem nyilatkozom!" Sajnálatos, de még ezt sem ők találták ki. Ahogy az ENSZ menekültügyi vitájából való kivonulással, úgy ezekkel az uraságtól levetett szlogenekkel is a Horrorbohóc Trumpot akarják utánozni, hátha leesik Orbánnak egy kis washingtoni buksisimogatás, vagy úgy gondolják program híján ezek meg egy kis menekültellenességezés, sorosozás, a "Folytatjuk" sulykolása már elegendő is a győzelemhez, és akkor már az elkövetett bűnöket sem kell se bevallani, se szégyelleni,
Csak megjegyzem Orbánt, Anikó asszonyostul, az egész díszes kompániájával együtt éppen most akarják kitiltatni a demokráciával szemben elkövetett bűneik, az illiberális (szabadságnélküli) állam szorgos építgetése miatt az USA-ból. Nagyon meg kell dolgozniuk azért, hogy legalább ez ne következzen be!
A "Tegyük naggyá Amerikát" sapkák egy része - hol másutt - Kínában készült. Vajon a Fidesz kampányát, politikai harcmodorát és üzeneteit hol találják ki Oroszországban, Törökországban, Kínában, vagy melyik baráti diktátor boszorkánykonyhájában?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése