2018. március 15., csütörtök

Tavaly írták, mintha ma lenne, sajnos!

Ma is írhatták volna, de nem ma írták!

"Rúgják már ki Orbánt az Európai Unióból!

http://nepszava.us/rugjak-mar-ki-orbant-az-europai-uniobol/

"Brüsszelt meg kell állítani, és a kormányzati felelősséget továbbra is a nemzeti erők kezében kell tartani” – mondta Orbán a Magyar Nemzeti Múzeumnál rendezett március 15-i díszünnepségen.

Ideje lenne fogadni egy tolmácsot az Európai Uniónak, hogy meghallják végre, hogy egy aljas kis posztkommunista diktátor azzal tartja fenn önkényuralmi rendszerét, hogy őket gyalázza. “Brüsszelnek” meg kellene végre értenie, hogy elküldte a magyar miniszterelnök őket, és meg akarja állítani őket. Nem kellene hát tovább erőltetni semmit. Meg kellene állítani a határon a Magyarországnak érkező uniós támogatásokat, az összes pénzt, amit ez a banda kap. Rúgják már ki Orbánt az Európai Unióból! Orbán nemcsak populista demagóg diktátor, hanem közönséges antiszemita is, aki arcátlanul ismételgeti a “nemzetközi pénztőke” című antiszemita kódot, a zsidó világ-összeesküvés alaptézisét. Ezzel állítja szemben a “nemzetit”, a “magyart”. “Értsük mink azt Orbán testvér”, hogy mit jelent: zsidók fel akarják számolni a nemzeti identitást, el akarják homályosítani a magyarságunkat, de majd mi megvédjük a magyart a zsidóktól. Senki nem veszi észre, hogy egy hungarista vezeti az országot?

Ha van miért Brüsszelt szidni, ha van valami oka, hogy az Európai Unió az összeomlás szélén áll, akkor az nem más, mint ez a határozatlanság, következetlenség és tehetetlen piszmogás, hogy egy ilyen arcátlan, tolvaj, élősködő fasisztát megtűrnek maguk között. Ez az Unió válságának az oka, minden területen, ez a gyengekezűség, és ezzel élnek vissza a világ arcátlan zsarnokai, akik kifosztják és elnyomják saját népüket és már fenyegetik az európai szabadságot.

Felháborító, hogy a demokratákat képviselő liberális demokratikus vezetők szó nélkül tűrik ennek a náci eszméket hirdető senkiházi paprikajancsi bűnözőnek, hogy szemtelenkedjen, hazudozzon, ilyen goebbelsi szövegeket mondjon, hogy “az elmúlt évben a nemzetek újra fellázadtak a brüsszeli bürokraták, a liberális világmédia, a feneketlen bendőjű nemzetközi tőke álszent szövetsége” ellen. Ő ember beszél feneketlen bendőről? “Először az angolok, aztán az amerikaiak”, mondta, s valóban: szó nélkül hagyott hazug uszítás, az Orbán által segített orosz titkosszolgálat és hazugságkampány megtette a magáét."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése