2018. október 31., szerda

A cica nem tehet semmiről!

Ezt a kivagyi, hivalkodó magamutogatást én a végeredmény szempontjából helyeslem. Nem bírják magukban tartani, hogy érdemtelenül milyen vagyonhoz jutottak, eszük ágában sincs bújkálni és a külvilág számára aszketikus életet élni. Így minél hamarabb lesz világos, egyre több ember számára, miről is szól a Kedves Vezető illiberális (szabadságnélküli) államot építő Nemzeti Elhülyítési Rendszere, amiben sokak számára csak a lecsúszás marad lehetőségként, nem úgy mint a nepotista alapon létrejött kegyencek társaságának.
Olvastam a cicára kihegyezett élcelődéseket is, természetesen a cica nem tehet semmiről.
Hajnalka Pajer
Vajna Tímeában én a hibátlan tempóérzékét szeretem a legjobban.
Akkor, amikor Magyarországon hivatalosan elindul a szegénységüldözés, a hajléktalanok kriminalizálása.
Akkor, amikor a szegényes viskókat eldózerolják az erdőkben azzal a pár holmival együtt, amit összegyűjtöttek a túléléshez a szerencsétlen erdőlakók.
Akkor, amikor a Hős utcát hivatalosan is gettósítják és elzárt szegénynegyeddé teszik.
Akkor, amikor a magyar egészségügy a végóráit éli, és ma már hónapokat kell várni esetlegesen életmentő diagnózisokra is, és nem is mindenki várja már meg, mert előbb meghal, mint ahogy hozzájuthatna (ha nem tudja a magánellátást kifizetni).
Akkor, amikor a rokkant embertársaink néhány tízeres segélyből kénytelenek élni, mert ennyit szán rájuk a magyar állam, na akkor a Vajna Tímea -foglalkozására nézve NER feleség - kiírja az Instájára, hogy ő a macskáját magángéppel repteti Amerikába, hogy ott jobb kezelést kapjon a macska, mint amit itthon kaphat.
Szóval, már nem csak a NER elit és a családtagjaik repkednek luxusgépeken a világban, hanem a macskáik is.
Remélem, hogy a macska meggyógyul.
Ha már egyszer ennyibe kerül nekünk.
https://merce.hu/2018/10/27/vajna-timea-macskaja-amerikaba-repult-egy-magangepen/?fbclid=IwAR1nCx3hpQXS9wyAI9fKTiygpEhcfXWwKPUA4WoCAA5JOhY5M_nXOZT0S3E

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése