2018. október 5., péntek

Ha az unokád nem lesz magyar, elveszted a magyarságod! - Orbán V.


“Sokat vitatkoztak magyarhonban arról, ki a magyar. Az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz" - mondta csütörtökön Orbán Viktor.
A Kedves Vezető ezzel a kijelentéssel, tekintettel öt gyermekére, azért elég nagy kockázatot vállal. Ennek értelmében, ha a gyerekei közül akár csak egynek is az egyik gyereke - azaz az ő unokája - nem magyar lesz, attól persze még lehet rendes ember, vagy feladja magyarságát, akkor a Kárpátok. Második Géniusza, a Magyarság Legújabb Kori Nemtője, a Magyarok Örökös Született Miniszterelnöke visszamenőleg elveszíti magyarságát. Nagyon-nagyon kell vigyázni, ki milyen alkalmi érdekességű szamárságokat hablatyol.
Hozzászólások
Echter István Nem lehet a magyarságot, egy bevándorlási közösséget, származási alapon, kimutatni, nagy népi desztillálással elválasztani az egyes összetevőket egymástól. 1990-ben az MTA-hoz tartozó Növényvédelmi Kutatóintézet Szerveskémia Laboratóriumában dolgoztam. A ciklopentanon nevű köztes anyagból próbáltunk különféle újabb vegyületeket létrehozni. Az egyik elem várható cserejére tudós főnököm nagyon kíváncsi volt, igen szép kristályokat sikerül a rekció végén desztillálással létrehoznom. Izgatottan vártuk a péntekenként jövő analitikus kémikust. És hogy lelombozódtunk, amikor kimutatta, visszatértünk a kiindulóponthoz, csak tisztított formában.
Én Illyés Gyula mondását követem, "Magyar az, aki annak vallja magát!".

Az érdekesség kedvéért egy európai hírű tudós kémikus Matolcsy volt a főnököm.
Kezelés
Echter István Mező Margit - "Én sváb-sváb vagyok. A lányom sváb-zsido. Az unokám sváb-zsido-cigány-tot. Három/ generácio egy magyart nem bírt kitermelni, s ha az unokám is migránssal házasodik, akkor már négy. Szoval négyből négy nem magyar család...OK. OV viszont egy elmebeteg gazember."
Kezelés
Ancsa Szöllösi ...nálunk is fennáll a kutyulék...
Kezelés
Hajnalka Kristály A kutyulék, szerintem, minden magyar embernél, fennáll. Firtassuk csak meg, őkegyelmességét, aki, ilyen baromságot, szövegel. 
Kezelés
Ancsa Szöllösi ...nem firtatom....én humanista vagyok.....és európai...
Kezelés
Hajnalka Kristály No. Nézzük csak meg, a családfádat!
Kezelés
Viktoria Csora Volt már ilyen ebben az országban, hogy egy nemzetvezető szülők, nagyszülők származása alapján döntötte el, ki lehet magyar. Visszafele se gusztusosabb.
Kezelés
Ancsa Szöllösi ..magyar az, akit ők magyarnak tartanak?
Kezelés
Echter István Jó ideje megy a "Nem vagy magyar, nem vagy jó magyar, hogy ki a magyar, azt én mondom meg" szemlélet.
Kezelés
Echter István Orbán is nyilván bevándorlók leszármazotta, ha minden őse Árpád vezérrel vándorolt volna be az országba, akkor is.
Kezelés
Echter István Gábor György - "Most, hogy Orbán Viktor faj- vér- és magyarságszakértő tudatosította, miszerint „Azt, hogy ki a magyar, én mondom meg!”, s annyi bizonytalankodást és sötétben való tapogatózást követően megvilágította, hogy „Az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz”, mielőtt törvénybe foglalnák a fenti alapvetést, szükségesnek látszik néhány további pontosítást elvégeznie a miniszterelnöki hivatalnak. 
Azért, hogy végképp tisztán lássunk, kik minősülnek magyar származásúaknak, elengedhetetlen pontosítani, hogy a legalább három magyar unokával rendelkezők teljesen magyarnak számítanak-e? Továbbá az egy magyar gyermekkel vagy két magyar unokával rendelkező személyek „elsőfokú keveréknek” számítanak-e? Valamint az egy, magyar unokával rendelkező személyek „másodfokú keveréknek” számítanak-e?
Ugyancsak egyértelműsíteni szükséges a magyar unokák házasságkötésére és házasságon kívüli nemi kapcsolataira vonatkozó szabályokat, s a törvénynek tartalmaznia kell, mi minősül fajgyalázásnak. A törvény erejével szükséges kimondani, hogy „félmagyar” unoka csak külön engedéllyel házasodhat össze nem magyar vérű unokával, illetve „negyedmagyar” unokával”. Két „negyedmagyar” unoka nem köthet házasságot, azonban egy negyedmagyar unoka és egy nem magyarvérű unoka igen, hogy a fajilag értékes magyar vér megőriztessék. 
Az elkészült törvényt sürgősen az Országgyűlés elé kell bocsátani, még mielőtt valaki felgyújtaná a Parlament épületét."
Kezelés
Juliska Kiss Johanna ( Sára kislánya, a második unoka) Brüsszelben él a szüleivel.
Kezelés
xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése