2018. október 12., péntek

Weimari adatok Budapesten. - 2014



Weimari adatok Budapesten. Néhány közülük: Két héttel korábban kellett volna visszalépni Bokros Lajos javára, az LMP és az MLP így is jól széthúzta a mezőnyt, Tarlós nem tudott volna a segítségük nékül így triumfálni, vagy egyáltalán triumfálni. A Józsefvárosban gyakorlatilag meg sem mutatták magukat a demokratikus pártok helyi szervezetei. A Ferencvárosban 1,32%-al veszített Gegesi Ferenc, az LMP itt 4,48%-ot vitt el a demokratikus oldal jelöltjétől.
Hozzászólások
Echter István ? Ez hogy kerül ide Gábor? A Hitler frizura miatt? A bajuszhoz még túl fiatal.
Kezelés
Gábor Matyó Ő a lopakodó fasizmus élő példája ! Weimarról asszociáltam ezt a 27 éves ifjú fasisztát, aki 2éve a helyi Jobbik vezetője. Most pedig egy 35 000 lakosú iparváros polgármestere. A baloldali demokraták teszefosza tehetetlensége történelmi vétek: íme a súlyos következmény: a hitlerizmus a kapuk előtt!
Kezelés
4 éve
Gábor Matyó A weimari köztársaság liberális demokráciájának történelmi hibáit nem szabadott volna baloldali demokrácia híveinek megismételnie ! (szörnyű tendencia: A megyei közgyűlésekben a Jobbik a második helyen végzett !)
Kezelés
4 éve
Tamás Wágner az LMP nem vitt el semmit, senkitől. az LMP szavazói nem hülyék, ők egyikből sem kérnek. kár velük számolni.
Kezelés
4 éve
Gábor Matyó Pontosan így : kár velük számolni ....!
Kezelés
4 éve
168 Óra
No hiszen! Orbán már megint nagyot mondott. Tarlós győzelmét ünnepleve szimpatizánsaik előtt úgy fogalmazott: "Magyarország győzött, győzött az összefogás, az együttműködés és az egység. Alulmaradt a békétlenség, a széthúzás, a cinizmus és a reménytelenség".
Viktor! Milyen egység?
Nincs annál nagyobb baj, mint amikor egy politikus a saját propagandáját elhiszi.


xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése