2019. február 28., csütörtök

CSOK-ot az eladóknak?!



Novák Katalin kedvtelve nyilatkozgat, de például a kényszerített lakasáremelésről egy szó sem esett ebben az összefüggésben. Korábban is a CSOK miatt emelkedtek a lakásárak, de mindenki számára! A CSOK-ot az eladók akarják megkapni mindenkitől, attól is, aki nem vesz részt ebben a programban. A fiatalok, a CSOK-ot igénybevevők számára annyi kedvezmény jut, hogy nekik nem kell a teljes áremelkedést kifizetni. Jobban nem járnak. Most ezzel egy újabb áremelési hullám indul el, már a használt lakásokra is.
Az egész álságosságát jól mutatja, hogy ez a program csak három évig tart, a következő országgyűlési választásokig, addig lehet bekapcsolódni. Ettől lényegesen több gyerek nem lesz, jónéhány előrehozott gyerekvállalással lehet számolni, ami a következő években jelent majd a születések számában visszaesést.
Mi lesz a harmadik év végén? Itt maradunk mindannyian a megemelkedett lakásárakkal.
És különben is a zemberek már csak olyanok, hogy megfizethető áru bérlakást nem akarnak, emelt áras saját tulajdonút, még ha reménytelen is annak a kifizetése, meg igen, üzente a Kedves Vezető.
Hozzászólások

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése