2019. február 28., csütörtök

Egy emberséges pápa ellen?!



Egy szerethető, végtelenül emberséges pápa!
És a Magyarországi Katolikus Egyház, valamint sok-sok követője - nem mindenki! - nem is érti, ez az ellenszenv mennyire árulkodó, mennyire leleplezi az ő keresztényi hitük őszintétlenségét.
Érkezik egy pápa, aki Szent-Ferenc elvei szerint vallja Jézus Krisztust, a keresztény hitet, és pont ezért nem jó nékik!
Kíváncsi vagyok a csíksomlyói búcsún, amikor a könyörületességről, a menekültekkel, a rászorultakkal szembeni szolidaritásról beszél, támad-e morgás az Orbán-hívők részéről. Mint ahogy régóta mondogatom, nagyon jót tenne egy villámlátogatása a magyar határkerítésnél, teljesen összezavarná ezeket a léha, csak szájvitéz figurákat.
A webhely névjegye
24.HU|SZERZŐ: KERNER ZSOLT
Az elmúlt száz évben a katolikus egyház kettészakadt, és a két oldal harca egyre keményebb.
Hozzászólások
  • Klári Reguli Ne hidd István hogy összezavarná.... itt mindenki ki tudja magát dumálni, csak a tisztességeseknek nincs nálunk hitele sehol. Itt még a Jézusnak sem lenne.
    • Echter István Igazad van. Én mégis bízom abban, hogy a pápa előtt gazsulálnának, csattogtatnák a bokájukat, ájtatos szemforgatásba kezdenének, nem mernének nyíltan szembeszállni vele, az ő nézeteivel, amivel talán a hívek egy részének a szemét felnyitnák az ő kétarcúságukra.

      Az is lehet, sürgős elfoglaltságuk miatt éppen akkor nem érnének rá, és odaküldenék a Beér Miklós püspök urat.
      2
    • Klári Reguli A püspök úr legalább jó választás lenne.
      1
xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése