2019. február 28., csütörtök

Momentum - Olimpia



Echter István megosztott egy emléket.
Ne felejtkezzünk meg arról, hogy éppen 2 éve tudták megakadályozni a Momentum Mozgalom és az őket támogató ellenzéki szervezetek, hogy egy számunkra teljesen fölösleges, csak a procc kivagyiságról árulkodó, több ezer milliárd forintot nyilvánosan elégető rendezvénybe bonyolódjon Magyarország. Sajnos, a felesleges beruházások jó része az alcsúti kisvasút mintájára (ha sokat támadják meghosszabbítjuk) mégis megépül.
Azóta több világverseny rendezési jogát nyerte el Magyarország, lehetőleg olyanokat, amelyeket más ország a szintén horribilis költségek miatt már nem vállalt, és mint a forró krumplit dobálták azokat egymáshoz, míg végül egy "kemény" magyar legény elkapta azokat, kerül amibe kerül, csak a rendezés dicsősége meglegyen.
Emlékeztetőül egy akkori érvelés az Olimpia megrendezésével kapcsolatban:
"Olimpia nélkül Magyarországnak a hihetetlen síkvíz tradíciói ellenére sosem lenne esélye szlalomkajakban terjeszkedni" mondta Szalay-Berzeviczy Attila a Budapesti Olimpiai Mozgalom alapítója
És még hány és hány olyan sportágra kellene felépíteni versenypályákat, amelyek sohasem voltak, vagy sohasem honosodtak meg Magyarországon.
Ezek felépítésére és lebontására valóban érdemes több ezer milliárd forintot nyilvánosan elégetni.
Egyébként Szalay-Berzeviczy Attila mondta egy interjúban a vizes VB 20 milliárdról 100 milliárdra emelkedő beruházási költségeire lényegében ezt: Istenem, evés közben jön meg az étvágy!
Echter István frissítette az állapotát.
266.151 - Gratulálok a Momentumnak és az Összefogásban résztvevő többi politikai szervezetnek, nem mellékesen a budapesti polgároknak. Csaxólok: viszonyításképpen országos népszavazás elrendeléséhez 200.000 aláírás szükséges.
Indulhat a következő aláírásgyűjtés! Javasolt kérdésem:
"Akarja-e hogy a magyarországi polgári demokrácia miniszterelnöke néhány hivatalával együtt a budai Királyi várban trónoljon?"
Kiegészítő kérdés:
"Egyetért-e Ön azzal, hogy Orbán Viktornak a budai királyi várba költözése miatt kivágják a Városliget fáit?"
Hozzászólások
  • Echter István Szalay-Berzeviczy Attilához - Úgy tűnik a Budapesti Olimpia valamiféle becsípődés nála, ez a nünükéje. Én egy nagyon világos fejű közgazdásznak tartom, nagyon jó gazdasági elemzéseket hallottam tőle. Ezért csodálkoztam én is az Olimpiával kapcsolatos megjegyzésein és kényszeredett szerecsenmosdatásain.

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése