2019. február 28., csütörtök

"Jó reggelt, tessék felébredni!"




Elindult a választási kampány! Orbán Viktor folytatja harcát Európával és a világgal szemben!
Jó reggelt, tessék felébredni!
Elindult a választási kampány! Jó reggelt, tessék felébredni!
Persze azt is meg kellene érteni, hogy ha még egyszer a Fidesz nyeri meg a hazai politikai pártok között az Európai Uniós választásokat, dacára a közbotránnyal felérő nepotikus és korrupciós ügyeiknek, az állami és Uniós pénzek felelőtlen és értelmetlen elköltésének, az illiberális (szabadság nélküli) állam folyamatos térnyerésének, a szolidaritás hiányának, az idegenellenesség állami eszközökkel való gerjesztésének, a sajtó-, és információ szabadság végzetes szűkítésének, az önálló véleményalkotás ellehetetlenítésére irányuló szándékoknak, a civil, a polgári önszerveződés korlátozására, betiltására irányuló kormányzati törekvéseknek, az alapvető alkotmányossági elvekkel való állami szembemenetelésnek, nos akkor az egész világ előtt nyilvánvaló lesz, hogy a magyaroknak ez így jó, nem érdemes ránk figyelni, a demokratikus érzelmű, szabadságszerető népek között számon tartani bennünket.
"Az derült ki, hogy az illúziók nem működnek, mert nem felelnek meg az emberi természetnek. Az ideológiák, a mesék nem felelnek meg a valóságnak. Az derült ki, hogy szétesik .. a generációs harci felállás, a generációs harcmodor..... A látszatcsoportosulásoknak szét kell esniük, a racionalitás látszatából, a mesékből, a gyerekességekből pedig fel kell ébredni. Így végződik a film: "Jó reggelt! Tessék felébredni!"
Csak az nincs benne a filmben, hogy mire lehet fölébredni.."
Szabó István - Álmodozások kora (riport a filmről, részlet)
Hozzászólások
  • Echter István Jön a folyamatosan nyökögő erősítés! Rég elkelne nála egy logopédus.

    Antal Tibor - "A Petyka gyerök haragos. 

    Duzzogva, erőlködve utasít rendre boldog boldogtalant.
    Vissza és helyre igazít, tiltakozik, cáfol, berendel, visszahív.
    Okkal hahotázik a világ."
    A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
    3
  • Dancs Béla Elnézést nem az ország, hanem orbánka.
    • Echter István A kép arra utal, hogy ő azonosítja magát érdemtelenül Magyarországgal, ezzel persze az ő zavaros, romboló, kártékony ámokfutásáról is ránk akarja hárítani a felelősséget.

      Annyiban igaza van, hogy a választások során a magyari népek nem zavarták el.
      1


xxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése