2019. február 28., csütörtök

Ki maradt a célszemély?


Milyen árulkodó is Orbán és a Fidesz világáról, "értékrendjéről", hogy éppen őt támadják, mindazok után, amit tett Magyarországért!
Gond-olkodó
Többet tett egyedül, mint orban,egész kabinetje,a 12 évük alatt!
Hozzászólások
  • Miklós Kovács A tény sajnos hiába tény, ezt a gazember csürhét nem érdekli...Hiába segített bárkit, ezek teljesen kifordultak magukból és a realitásból !!! - talán soha nem is voltak részesei. Az első perctőé kezdve csak a hatalmat és a vagyont akarták!!!
    • Júlia Míra Lévai Ne legyél ennyire pesszimista. Ez nem a hatalmon lévőknek szól, hanem a nyilvánosságnak, amelyben az emberek nagy része nem gondolkodik folyamatosan a politikáról. Elolvassa a kliséket, amiket kap, és többnyire beveszi. De ha kap egy ellenklisét is, amely ütközik az előzővel, akkor azon a többség fennakad, egyszerűen, mert nem szereti az ütközéseket. És akkor kicsit mégis végiggondolja, hogy na, akkor vajon melyik is lehet az igaz. A megrögzött fideszes marad az elsőnél, de a többség nem megrögzött fideszes, hanem csak sodródó állampolgár.
      1
    Válasz írása...

  • Echter István Ártó Petinek, ex-Bohócügyi Államtitkárnak (Orbán Viktor szíves közlése nyomán), a Gondolatmentes Embernek viszonylag egyszerű, dichotomikus világképe van. Mint a kisgyerek - csokoládé jó, nemcsokoládé nemjó, - őt is ez vezérli évek óta fidesz jó, nemfidesz nemjó. Külügyéri kinevezéséig csak minket boldogított ezzel, azóta az egész világgal tudatni akarja ezt a hihetetlen "bölcsességet"! Persze, ezzel mélyen megalázva mindannyiunkat.

    Mindezzel együtt, Ártó Peti csak azt tudja adni, mi lényege.
    https://magyarnarancs.hu/.../szijjarto-peter-az-euronews...
    Szijjártó Péter az Euronews riporterének: „Ne sértegesse a magyarokat, fejezze be!”
    MAGYARNARANCS.HU
    Szijjártó Péter az Euronews riporterének: „Ne sértegesse a magyarokat, fejezze be!”
    Szijjártó Péter az Euronews riporterének: „Ne sértegesse a magyarokat, fejezze be!”

xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése