2019. február 8., péntek

Tízparancsolatos BÖSZME


A Tízparancsolattal gyógyító csodadoktor és vándorprédikátor Kásler Miklós BÖSZME néven Budapesti Összművészeti Egyetemet hozna létre, ahol a legkülönfélébb művészeti ágakat egyesítenék. A balettművészeket az építőművészekkel, a festőművészeket a Zeneakadémiával, a színi akadémistákat a keramikusokkal.
Kicsit barátságosabb néven persze van már hasonló. Festőművészek, Építészek, Színészek, Egyéb Komédiások, azaz FÉSZEK. Klubformában működik hosszú évtizedek óta, nem is kellene ezen túllépni! József Attila ugyan azt mondta: "- Én túllépek e mai kocsmán!", de nem erre gondolt.
Hozzászólások
  • Echter István Van egyszemélyi BÖSZME is! Van olyan, hogy valaki balett-táncosból balettigazgató lett, előmenetelét kormányzati lapban publikált szélsőségesen elfogult írásokkal segítette, majd némi megerősítésként véleményvezérként tündököltetik televíziós vitaműsorban, és külön televíziós "dokumentum" sorozatot indíthatott, a közélet, a politika ma ellenzéki szereplőinek lejáratása, karaktereik fizetett megsemmisítése érdekében, különös kivétellel a nemrég indult, általa nemzeti hősként bemutatott neo-náci párt vezetőjére.

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése