2018. április 16., hétfő

Emlékezés fidesz-módra

És még csak el sem szégyellik magukat. A Soros Györggyel szembeni gyűlöletkampány közepette egy ilyen nyilatkozatot kiadni!
Gondolom, van egy számítógépes programjuk, amikor elért az április 16.-i dátumhoz, már nyomtatta is az ehhez a naphoz igazított szöveget.
A nyilatkozat Fidesz általi őszinteségéhez és átéltségéhez gondoljuk hozzá a mai napig abba nem hagyott uszító sorsozást és a vészkorszakra emlékeztetőre formált plakátarcot.
Ez az ő nyilatkozatuk:
"A mai napon a Holokauszt magyarországi áldozataira emlékezünk. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség fejet hajt a döntő többségükben zsidó származású magyarok emléke előtt, akiknek életét a náci megszállók és a velük együttműködő magyar nyilasok vették el. Elutasítjuk és elítéljük a fajgyűlölet és az antiszemitizmus minden formáját."
A Fidesz-kormány továbbra is mindent meg fog tenni azért, hogy senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés származása vagy vallási hovatartozása miatt. Ma Magyarországon a Fidesz jelenti a garanciát arra, hogy a hazai zsidóság békében és biztonságban élhet hazánkban.
Fidesz - Magyar Polgári Szövetség"
A második bekezdést olvasva gondoljunk a választásik kampány véghajrájában újra indított cigányozásra, Iványi Gábor egyházának negligálására, vagy csak arra, amikor Balog Zoltán embertelen miniszter a napokban közölte egy őt kérdezni akaró újságíróval - majd akkor nyilatkozom, ha megtér!
A Miniszterelnökség közleménye nem állja meg, hogy ne oktassa ki Európát, amit természetesen csak a magyar kormány képes megvédeni:
"Ez a nap arra is hív minden jóakaratú embert, hogy erősítsük a szolidaritás és az összetartozás érzését, az egymás iránti türelem gyakorlását. Különösen is fontos ez napjainkban, amikor az Európát fenyegető vallási türelmetlenség – amely a felelőtlen brüsszeli uniós bevándorlási politika egyenes következménye – eddig soha nem látott erőszakos méreteket ölt a kontinens nyugati felében."
Nem bírják ki, hogy a politikailag korrekt beszéd létjogosultságát ne kérdőjelezzék meg újra:
"Európának vissza kell térnie a zsidó-keresztény hagyományokból táplálkozó értékrendhez, a politikailag korrektnek hazudott beszédet pedig, amely bénultságba és tehetetlenségbe sodorja civilizációnkat, fel kell váltania a problémákkal való őszinte és felelős szembenézésnek."
És az alábbiakat is el kellene higgyük róluk, nem gondolva a Nemzeti Ünnepen, Március 15.-én beígért leszámolásokra, sem a Húsvét Nagypéntekén emlegetett általuk nyilvántartott és megsemmisítésre ítélt soros-zsoldoshadseregre
"Magyarországon senkinek nem kell tartania attól, hogy vallása, származása, világnézete miatt hátrányt kell szenvednie, vagy akár fizikai támadás érné."
Majd ezt megerősítette a KDNP közleménye is:
"Fejet kell hajtanunk az áldozatok sokasága előtt és minden erőnkkel azért kell küzdenünk, hogy soha, semmilyen diktatúra vagy ideológia ne nyomoríthassa meg honfitársaink, családjaink életét."
Közben a szemük sem rebbent, el sem szégyellték magukat. Körülbelül ennyire kell komolyan vegyük a szólamaikat, nemzetről, hazáról, keresztény elkötelezettségről, konzervativizmusról és még annyi minden más számunkra oly fontos dologról, amiről szónokolni valami okból éppen praktikusnak tűnik számukra. A KDNP-be legalább annyi őszinteség szorult, azt írták, az olyan diktatúrát szeretik, amelyik nem nyomorít. És ilyen fidesz-vallást is szeretnének egyúttal.
Mondjuk, én semmilyen diktatúrát nem szeretnék, ezt a mostanit sem.
Persze ezeket a szólamokat adandó alkalommal újra és újra a fejükre lehet olvasni. Tartok tőle, nem kell túlságosan sokáig várni az első alkalomra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése