2018. április 30., hétfő

Raportra!!!

Orbán Viktort azonnali raportra rendelte be az Európai Néppárt, május 2.-ára.
A hírekben ez persze úgy jött lett, Orbán Viktort Brüsszelbe hívták. Orbán Viktor május 2.-án megy Brüsszelbe.
A hír áprilisban jelent meg, ő májusban megy, azaz a nagy férfiúnak van egy hónapja, hogy kegyeskedjen megjelenni.
A hír április 30.-i, utána azonnal május 1. jön, a megjelenés időpontja május 2., azaz azonnali megjelenésre kötelezték.
Gondolom, elkápráztatja majd őket messze földön híres gondolatgazdagságával és vitakészségével. Valahogy így:
Téma és variációk egy hangra:
OV:
MIGRÁNS: „azt akarjuk megtudni, hogy az micsoda. Senki sem tudja, itt olyan jogi zűrzavar van, hogy ennek az átvilágítása időt vesz igénybe.”
BRÜSSZEL:„azt akarjuk megtudni, hogy az micsoda. Senki sem tudja, itt olyan jogi zűrzavar van, hogy ennek az átvilágítása időt vesz igénybe.”
JOGÁLLAM:„azt akarjuk megtudni, hogy az micsoda. Senki sem tudja, itt olyan jogi zűrzavar van, hogy ennek az átvilágítása időt vesz igénybe.”
EMBERSÉGESSÉG:„azt akarjuk megtudni, hogy az micsoda. Senki sem tudja, itt olyan jogi zűrzavar van, hogy ennek az átvilágítása időt vesz igénybe.”
KORMÁNYZÁS: „azt akarjuk megtudni, hogy az micsoda. Senki sem tudja, itt olyan jogi zűrzavar van, hogy ennek az átvilágítása időt vesz igénybe.”
Valami ilyesmi várható tőle újra:
Ez az összevissza beszélő hazug ember, jelenleg Magyarország miniszterelnöke!
A videó látványosan dokumentálja, ahogy Orbán önmagának mond ellent, attól függően, pont hol beszél, Brüsszelben, vagy Budapesten.
Érdemes végignézni!
Olyan nagyon nem kell csodálkozni, ő maga nyilatkozta közel harminc éve, apám vert és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom (e riport interjúkat lásd a youtube-on).


A beszéd közben idétlenül vigyorog ls megpróbál fölényes képet vágni. Szerintem az elhangzottakat egész egyszerűen nem érti, egy árva szót sem, nem az ő világa.

Verhofstatnak egyben nem volt igaza, nem Orbán szabadította fel Magyarországot a kommunizmus alól, még az alól sem ami itt volt.


Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom

Bruck András

"Mi változott?


Bármikor európai vezetőkkel találkozott, Hitler minden második szava a béke volt.

Hasonló esetekben, mint ma is Brüsszelben, Orbán minden második szava a párbeszéd (erre van szükség), alaptalan (a félelem tőle) és jogszerű (minden, amit ő csinál). 

Az EU politikusainak minden második szava a nem értjük.
Mármint nem értik Orbánt, a szándékait, a motivációit, mindazonáltal megnyugtatták, hogy nem tekintik őt ellenségnek. 

Kár. 

A hiszékenység, döntésképtelenség és gyávaság egykor Európa pusztulását okozta, és bár Orbán Európára semmilyen veszélyt nem jelent, ez a gyógyíthatatlan demokratikus kór: tétlenül, tehetetlenül nézni a gonosz garázdálkodását, Magyarországot végképp tönkre fogja tenni. 

Más kérdés, hogy egy ennyire akarat, büszkeség és demokratikus öntudat nélküli nemzet kiesésével Európa nem gyengülni, hanem erősödni fog."


-.-

Orbán várható reakciója Brüsszel után:
"Ha ezzel az emberrel felmossák a padlót, akkor feláll és körbe mutat, ugye milyen szép tiszta a kő? Na, ezt én csináltam!" Kuncze Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése