2018. április 12., csütörtök

Másodlagos frissességű csalások

Megy a lefele licitálás, ugyan már, nem is történtek a választások alkalmával olyan nagy csalások, csak kicsikék, mondhatni egészen picinykék, nem is módosítják azok a választások végeredményét.
Csak közben kiderül, valóban nyitottak meg póthatárátkelőket vasárnapra, a várhatóan megnövekvő választási forgalomra való tekintettel, valóban szervezetten szállítottak tízezreket Külföldiából Magyarországra "választani", valóban ellenőrizhetetlen, hogy valaki nem szavazott-e személyesen is és levélben is, mert nincs a határon túli szavazókra vonatkozó hiteles nyilvántartás, valóban volt olyan szavazókör, ahová csak fideszes szavazat mehetett be, az összes többi érvénytelen volt, vagy egy adott pillanatban azzá vált, valóban átírtak listás szavazatokat úgy nevezett "kamupártok" javára, annyira, hogy az érdekelt pártnak nem is maradt több szavazókörben listás szavazat, kideríthetetlen mi történt a fekete voksok éjszakáján a nyilvánosság elől elzárt 4 órában, a jegyzőkönyveket miért kellett egy hétre elzárni a külvilágtól, de lehetőleg annyi időre, hogy a törvény szerinti felülvizsgálati határidő éppen lejárjon.
Lehet, mindez nem módosította volna a választások eredményét, de a csalás az csalás! Nem lehet elfogadni. Még nagyobb bűn, ha kormányzati eszközökkel támogatják azt.
Nem lehet végigviháncolni az éjszakát, és közben bízva bízni az ártatlanság megőrzésében. Mint két süldőlány, amikor hajnalban hazafelé mennek és bátorítóan mondogatják egymásnak, de ugye azért szüzek maradtunk! Hiszen a Jani csak a fütykösének a fejét dugta be, és nem az egészet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése