2018. december 31., hétfő

Bevándorlók népe


Echter István megosztott egy emléket.
A bevándorlók, vagy bevándorlók leszármazottainak - hiszen az első bevándorló éppen Árpád vezér volt - országában még mindig nem tudnak elszakadni a migránsokkal/bevándorlókkal való fenyegetőzéstől. Most éppen a rabszolgatörvény ellen tiltakozók, a közmédiában hangjukat végre hallatni akarók, ők is a bevándorláspárti erőkből kerülnek ki. Észre sem veszik, mennyire szánalmas ez az egysíkú, minden problémára és kérdésre alkalmazott érvelés, mennyire árulkodóan üresen kongó már régóta.
Ne felejtkezzünk meg erről sem: "- át kell gondolni a bevándorlási szabályokat." Orbán Viktor
"Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) ebédjén. Hozzátette: ennek érdekében át kell gondolni a bevándorlási szabályokat." - mondta Orbán Viktor uralkodásának első ciklusában 2001. június 8.-án.
Néhány évvel ezelőtt ez megjelent hivatalosan a Fidesz migrációs stratégiájában, majd 2015-ben Orbán Viktor az ENSZ-ben még migrációs világkvóta bevezetését követelte.
"át kell gondolni a bevándorlási szabályokat" és a hazudós átgondolta!
Én a híveire vagyok kíváncsi. Korábban nyilván támogatták a pártjuk által hangoztatott külföldi bevándorlók befogadását, majd egy váratlan fordulattal a párt és a pártelnök szélkakasszerű forgását követve bevándorlóellenessé váltak. Igaz, ez volt az egyszerűbb, mert így a bennük megbúvó rossznak szabad utat engedhettek. Egy kormányzatnak persze az lenne a feladata, hogy az embereknek a jó oldalát próbálja meg minél jobban előhozni, ehhez a folyamathoz kell minden lehetőséget megteremteni.
De azért a váltás pillanata továbbra is érdekel, lehetetlen, hogy ne emlékezzenek a tegnapi véleményükre, egyiküknek se okozzon problémát egy ilyen 180 fokos fordulat. Én még a televíziós távgyógyításban sem hiszek, nem hogy az ilyen - tömegeket elérő és azokra ható - politikai véleménypattintásban.
Ne felejtkezzünk meg erről sem: "- át kell gondolni a bevándorlási szabályokat." Orbán Viktor
"Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) ebédjén. Hozzátette: ennek érdekében át kell gondolni a bevándorlási szabályokat." - mondta Orbán Viktor uralkodásának első ciklusában 2001. június 8.-án.
"át kell gondolni a bevándorlási szabályokat" és a hazudós átgondolta!
Hozzászólások
  • Echter István A tüntetések kapcsán a Fidesz újra elővette a keresztényellenességet, korábban keresztényüldözésről vizionáltak.

    Újkori keresztényüldözés


    A Fidesz megint bizonyítja régi gyakorlatát, azzal vádol másokat, amit éppen ő követ el. Most éppen a keresztényüldözés problémáját hangsúlyozza.

    Én persze nem arra a keresztényüldözésre gondolok, amikor komoly, elismert, tiszteletre méltó vallási közösségeket "kegyházakká" minősítettek, akiknek egyházi státuszuk léte vagy nem léte a fideszes országgyűlés kegyétől függ, és akiket azért nevezek "kegyházaknak" mert nem tiltakoztak ez ellen az eljárás ellen, megalkuvóan tudomásul vették azt. Ezzel persze a vallásszabadságot és az egyesülési szabadságot is megsértette a Fidesz. Kaptak ők is egy "orbán-csavart", ami után már nem lehet ugyanazzal a töretlen hittel és tiszta lelkiismerettel kiállni a hívek elé, csak olyan bicegősen.

    Nem is Iványi Gábor egyházára az Evangélikus Testvérközösségre gondolok, amelyet fenti trükkel kizártak az államilag elismert egyházak közül. Hiszen itt sem történt más, mint Soros György esetében. Orbán Viktornak kínos az emlékezés azokra az időkre, amikor benne, mint pályakezdő politikai szereplőben bíztak, segítették és valószínűleg emlékeznek még akkori esendőségére, arra milyennek is mutatta magát akkoriban. Ők az orbáni lelkiismeretfoszlányok elöli menekülés sodrásába kerültek, ezért üldözi őket, ezért tör a megsemmisítésükre.

    Nem, én azokra a hívekre gondolok, akiknek először a hitét próbálják kiforgatni, elveszik tőlük a szeretethez, az emberséghez, az irgalomhoz, a könyörülethez, az embertársunk iránti szolidaritáshoz, megértéshez való jogukat. Majd, amikor már rezzenéstelen arccal veszik tudomásul ezen örök emberi tartalmak hiányát, akkor kiforgatják őket saját magukból is.

    Mi ez, ha nem keresztényüldözés?!


xxxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése