2018. december 31., hétfő

Közérdekű "rendzavarás"?


"Ellenzéki képviselők megzavarják a közérdekű üzem (MTVA) működését!" Persze, hiszen ez a "közérdekű üzem" nem arra lett felépítve, hogy ott a fideszes propagandán kívül bármi is elhangozhasson. Egy ötsoros petíció beolvasása például hallatlan impertinencia, egyenesen felségsértésnek számít.
Mindenesetre az MTVA tegnap és ma hitelesen és jól érzékelhetően bemutatta milyen államformában, milyen közhatalmi viszonyok között élünk.
Szél Bernadett és Hadházy Ákos MTVA épületébôl való jogellenes kidobása után Varjú László képviselő például több biztonsági őr talpa alá feküdt és a hasával táncoltatta ôket. Fogadjunk, hogy zenét nem is szolgáltatott hozzá.
hasával táncoltatta ôket. Fogadjunk, hogy zenét nem is szolgáltatott hozzá.
Te, Fehér 
Hozzászólások
  • Echter István Jánosi Katalin - " "Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.” (Orbán Viktor 2018. a Sargenti-jelentés Európa Parlamenti elfogadása előtt) - "Kitesznek az ajtón, visszamegyünk az ablakon!" címmel Hadházy Ákos hirdetett meg tüntetést hétfő délután hatra az MTVA Kunigunda utcai székháza elé. - MINDAZ, AMI HÉTFŐ HAJNAL ÓTA ZAJLIK, A BELÜGYMINISZTÉRIUM UTASÍTÁSÁRA TÖRTÉNHET, NEM PEDIG A FEGYVERES ŐRSÉG ÖNÁLLÓ AKCIÓJA. - 
    A hatályos rendeletek alapján az MTVA fegyveres őrségének végre kell hajtania a Honvédelmi Minisztérium Központi ügyeletéről érkező utasításokat, akárcsak a Belügyminisztérium ügyeletéről, az Alkotmányvédelmi Hivatal ügyeletéről, esetleg az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főügyeletéről érkezőket."
    1
    • Budahazy Katalin Ma hallhattuk, hogy az MTVA-ban működő őrző-védő cég dr. Pintér Sándor magáncége. Ezek után senki ne csodálkozzon, hogy az MTVA csapdájában tartozkodó képviselők hiába kértek segítséget a rendőrségtől, nem kaphattak engedélyr, mert Pintér Sándor feltartóztatta a rendőrséget kötelessége teljesítésében, és kiszolgáltatta a képviselőket a saját és örző-védő szolgáilata önkényeskedésének . Nem kellene ezek után dr. Pintér Sándor lemondását követelni?
      1
    Válasz írása...

  • Echter István Ezzel csak azt vallották be, hogy az MTVA-nál a rendészek, biztonsági őrök a hírműsorok szerkesztői. Mert másokkal az országgyûlési képviselők nem találkozhattak!

    Lévai Júlia Míra - " Nem kommentálom, csak dokumentálom, hogy mire képes a despotizmus s
    zolgálatának vágányán futó – amúgy fiziológiailag vélhetően ép és egészséges – elme: 

    – Miközben az ellenzéki képviselők egyetlen tévés vagy rádiós szerkesztővel sem találkozhattak az MTVA épületében, az MTVA közleménye szerint „a képviselők rendszeresen zaklatták az MTVA munkatársait, a folyosókon kergették a dolgozni érkezőket és a viselkedésük, fenyegető magatartásuk félelmet keltett a közmédia munkavállalóiban.”

    – Miután az MTVA-nál estétől délig egyetlen híradásban sem tudósítottak sem a tüntetés állásáról, sem a petíció beolvasásának megtagadásáról, az MTVA helyzetértelmezése szerint az csak az ellenzék vádaskodása és csúsztatása, hogy ők híreket tagadnának el és kizárólag kormánypropagandát közvetítenének.

    – Bár egy petíció léte vagy tartalma ugyanúgy egy információ, mint bármely más tény, amely valamilyen okból hírértékre tett szert, a kormányszóvivő szerint egy petíció beolvasása erőszakos beavatkozást jelent a szerkesztők munkájába."
    2
  • Zsófia Juhászné Preczner Egyszer majd elővehetik a dédunokáink/remélem/ ezeket a lementett cikkeket egy olyan korból, amikor kishazánkban megszűnt a szabad média.

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése