2018. december 31., hétfő

Hírérték? Fidesz hírigazgató: Mi az?


Az úgy nevezett párt-hírigazgatóról, vagy kommunikációs igazgatóról az is kiderült, fogalma sincs mi az, hogy hírérték. Például egyszemélyes malaclátogatás, akik azt mondják CÖF, CÖF az hírértékű, többezer ember követelése nem az.
Karcegylet- "A kommunikációs igazgató a többi ellenzéki akcióról is kifejtette a véleményét, és elmondta, hogy a továbbiakban se célja a Fidesznek elhallgattatni azokat, aki nem értenek velük egyet.
Majd nem sokkal utána, mintegy magát megcáfolva kijelentette, hogy " nem a mérhetetlen támogatottságú minipártok leszerepelt vezetői fogják megmondani azt, hogy mi hangozzon el akár a köztévé híradójában, akár más műsorokban”.
A műsorban szóba került, hogy a tüntetők pénzt kezdtek gyűjteni a Kossuth téren megrongált szánkók pótlására, amiről Hidvéghinek az a véleménye, hogy az összegyűlt pénzt nem a szánkókra költik majd, hanem a Soros-hálózatot támogatják majd belőle."

PESTIBULVAR.HU Megfordult a trend, most már a tüntetők támogatják pénzzel a Soros-hálózatot! Az ATV műsorának vendége volt pénteken Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki a Kétfarkú Kutyapárt pénteki tüntetéséről, valamint a többi ellenzéki megmozdulásról beszélt – adta hírül a 444.hu. “Én mindig nagy élvezettel hallgatom és nézem a Kutyapár...

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése