2018. december 12., szerda

Kormányzati dugó a Postán


Kormányzati dugó a Postán
A legforgalmasabb időszakban több mint kétmillió kormányzati levelet (Erzsébet utalványok) a nyakukba lőcsöltek, amit ráadásul értékküldeményként személyesen kell mindenkinek átvenni. Ez (is) embertelenség. A postásunk csak annyit mondott résztvevő megjegyzésemre: Szívunk!
Az egészet egy gombnyomással meg lehetett volna oldani, ha mindenkinek átutalják a 10.000 forintot. Igaz, akkor nem kapunk mellékelve, de nem mellékesen a kormányzat dicsőségét árasztó levelet a jelenleg miniszterelnöki posztot betöltő személytől, nem kell a haveroknak plusz összeget kifizetni a gyártásért és a forgalmazásért, kétséges a visszacsorgó ÁFA tartalom, és nem lehet a beváltás során a 10.000 forintok egy részét a kereskedőkkel finanszíroztatni beváltási jutalék címén.
Hozzászólások
Fisch Gábor László A Posta a probléma, dolgoztam náluk egy ideig, és annak idején egy ilyen megrendelés a Kánaán volt és semmi gondot nem okozott. És az nem volt olyan régen kb 10 éve. Szétverték, leépítették, tönkretették és most munkaerőhiány is van.
A dolog politikai része - hogy ez egy kampányfogás - igaz, de ez szerintem belefér.
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve
Margit Mező Beleferne talan egy 
gazdasagilag es mentalisan is mas allapotu orszagnak...igaz, annak meg moralisan lennenek ketelyei az ilyen eljarasokkal szemben...
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve
Fisch Gábor László Igen, ez egy morálisan rendben lévő országban belefér, ezért, aki morálisan erős, nem talál benne kivetnivalót. Hanem azt támadja, ami valóban borzasztó. Adott esetben a Posta szétverése és a nyugdíjak, ma már szinte kezelhetetlenül alacsony volta a probléma.
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éveSzerkesztve
Klári Reguli Arról nem is beszélve, hogy aki újra nyomtatja (csak az évszám változik) 
kap valami kis "pénzecskét". Pl: a lejárt utalvány átcserélése az utalvány értékének 3%-a + áfa, de min 1500+áfa.
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve

xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése