2018. december 29., szombat

Ezt a hihetetlen áldozatkészséget!


2 évvel ezelőtt
Újsághír: Áder János hihetetlen önfeláldozással vállalja, megmenti az országot attól, hogy Balog Zoltán legyen a következő köztársasági elnök.
Valahonnan ismerős ez a fajta pávatánc, micsoda megkönnyebbülés volt hallani. hogy nem Torgyán József lesz a köztársasági elnök, hanem Mádl Ferenc. Igaz az a változtatás az akkori MDF-nek volt köszönhető, és Mádl Ferenc sem volt az igazi.
Tessék mondani, muszáj kizárólag a közvetlen pártkatonai körletben matatni, nem lehet az egész országban egy azaz 1 db arra érdemes és alkalmas jelöltet találni?
Hozzászólások
Julianna Lovas Meccsoda önfeláldozás! :-)
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz2 éve
Echter István Ha jól hallom, némi kreativitás azért szorult bele, a következő ciklusbeli feladatairól és célkitűzéseiről nem azt mondta "Folytatjuk", hanem egy igencsak váratlan fordulattal ezt: "Folytatom!"
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz2 éve
Judit László Kedves István! Azért ne legyenek túlzott elvárásaid. A rendszerváltó atyák merő (itt most nem részletezendő) félelemből gondoskodtak róla, hogy hazánk ne prezidenciális köztársaság legyen. Így az elnököt a kormányzó pártoknak konszenzusos alapon kell jelölniük. (Más kérdés, hogy 2005 óta bunda van a dologban). Mostanra eljutottunk oda, hogy a konszenzusnak még a látszatára se adnak. Pártkatona legyen, oszt' jónapot!
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éveSzerkesztve
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz2 éve


xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése