2018. szeptember 29., szombat

A politikailag korrekt beszéd vége?


A fidesz Hablaty Matyija a hét végén már megint a szabadságnélküli (illiberális) államról delirált. Elnézést a tőlem szokatlan ige használatáért,de azt is célul tűzte ki, vessünk véget a politikailag korrekt beszédnek. Tőle függetlenül azért nem szabadul el az indulatos beszéd, remélem.
Csak azt nem értem, korábban a posványos beszédben Kínát, Oroszországot, Szingapúrt tűzte ki követendő állammodellként, most nehezményezte, ha ő szabadságnélküli államról beszél, akkor kormányzati elképzeléseit és tetteit Kínával, Oroszországgal és senki sem fogja kitalálni Szingapúrral hasonlítják össze.
Nincs senki, aki ilyenkor szólna neki?!
Hozzászólások

Tibor Pongrácz A PC beszédet én is utálom. Utálom, hogy nem lehet nevén nevezni a dolgokat, hogy egy szőke nős vicc szexizmus, egy etnikai vicc rasszizmus , hogy nem mondhatom azt, hogy "néger" arra, aki néger, ahogy gyerekkoromban tanultam az iskolában. Viszont fasisztázni meg nácizni minden következmény nélkül lehet bárkit bármikor. Mindebből látszik, hogy a PC beszédnél honnan fúj a szél és nem csodálom, hogy az egészséges többség is utálja. Ja és ajánlom figyelmedbe azt a hírt, hogy egy német kormányzati tanácsadó szerv szerint a vérfertőzés kriminalizálása sérti a szexuális önrendelkezéshez való jogot... Ez is a liberalizmus terméke.
Kezelés

4 éve

Echter István Kedves Tibor!
De nem ilyen szamárságokra gondoltál?
"A politikai korrektség olyan taburendszer, amely megfoszt az őszinte beszédtől, az innovatív gondolkodástól" 

Üdvözlettel
István
Kezelés


Echter István Tudod Tibor! A politikailag korrekt beszéd azt is jelenti, sokan úgy kezdik mondókájukat, volt valamikor egy fiatalember, akinek fontos volt a demokrácia, annyira fontos, hogy nagyon sokat beszélt is róla. De ma már nem fontos neki, és folytatódik a beszéd az illiberális (szabadságnélküli) állam felépítésére, a demokrácia felszámolására tett szavaival, cselekedeteivel, intézkedéseivel.

Pedig te is tudod, én is tudom, ez az egykori fiatalember soha nem volt demokrata, amit korábban mutatott magáról az csak a máz volt, egy könnyen, politikai számítások mentén eldobható maszk. Mi lehet a jelenlegi maszkja mögött? Senki nem tudja, talán ő sem.

Kezelés

1 éve

Janos Ember most kezdjem a szemébe olvasni az igazat, amelyben elmarasztalom? Szerintem az Al Capone perben nem volt ekkora a vádirat!

Kezelés

1 éve

Janos Ember a belső lény titkos neve: SKRIZOFÉNIA a halálos szerelem..

Kezelés

1 éve

xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése